Havezate Den Alerdinck

Laag zuthem

Havezate Den Alerdinck in Laag zuthem

Het fraaie landgoed “Den Alerdinck” in Laag Zuthem ligt nabij Zwolle. Gelegen in de uitgestrekte landerijen en het coulissen landschap vindt u in het groene hart van Overijssel een oase van rust en ruimte op het 35 ha. tellende landgoed “Den Alerdinck”. Het in eclectische stijl gebouwde landhuis, dat centraal ligt op het landgoed “Den Alerdinck”, en het uit 1680 daterende koetshuis zijn al jaren een rijksmonument. Omgeven door een 3 km lange slotgracht, kunt u in volledige beslotenheid genieten van de sfeer, luxe en grandeur van weleer. Uw exclusieve huwelijksfeest, seminar, congres, party, relatiebijeenkomst of vergadering heeft een grote herinneringswaarde dankzij uw keuze voor onze locatie. De eeuwenoude Havezathe (kasteel) is al jaren een unieke, officiële trouwlocatie van de gemeente Raalte. Uw huwelijksplechtigheid kan zowel binnen als buiten plaatsvinden.

Trouwen als een kasteelvrouwe…

Je hoeft niet in sprookjes te geloven om op een kasteel te kunnen trouwen.

Dit is mogelijk op landgoed “Den Alerdinck”waar je de hele huwelijksdag inclusief receptie, diner en/of feest kunt organiseren. Je krijgt deskundig advies van onze eigen ervaren weddingplanners. In de fraaie salons van het kasteel en het schitterende koetshuis stellen wij in overleg met jullie een ontspannen programma samen voor jullie huwelijksdag, zodat het voor iedereen genieten wordt.
Bij mooi weer kan er buiten worden gehuwd in het prachtige park omgeven door een gracht en voorzien van diverse waterpartijen. Sprookjesachtige taferelen tijdens een perfect georganiseerd huwelijksfeest.

 

Stijlvol vergaderen

Directies van bedrijven en/of instellingen, die voor belangrijke beslissingen staan, willen die in alle rust nemen zonder daarbij te worden gestoord. De plaats waar dergelijke vergaderingen worden behouden dient dan ook aan hoge eisen te voldoen. Landgoed “Den Alerdinck” voldoet daaraan doordat:

  • de ietwat afgelegen situering de rust garandeert die de deelnemers graag zoeken
  • het landgoed volledig van de buitenwereld is afgesloten, omgeven door de slotgracht
  • alle ruimtes, ook voor plenaire zittingen gebruikt kunnen worden
  • het landgoed uitstekend bereikbaar is, met voldoende parkeergelegenheid

U vertoeft in een wereld, die van de jachtige buitenwereld lijkt te zijn afgesloten, maar die aan de andere kant via de huidige moderne communicatiemiddelen optimaal bereikbaar is.

Zwolle ligt met adequate treinverbindingen binnen handbereik.

Bovendien garandeert de slotgracht, waarbinnen het koetshuis en het landhuis liggen, als vergaderlocatie voldoende privacy en rust die nodig zijn voor deze bijeenkomsten. Deelnemers, die per auto arriveren, parkeren binnen de slotgracht.

Voor de nodige onderbrekingen en "even-de-benen-strekken" zijn er mooie wandeling over de vele wandelpaden rondom het landgoed mogelijk. Geen hectiek op het bedrijf, doch rust, ruimte en de schoonheid op een toplocatie.

 

Sfeervolle gastvrijheid in een historische ambiance!

De prachtige tuinen van het landgoed, omgeven door de slotgracht, met zeldzame vogelsoorten en het schitterend onderhouden huis brengen uw gasten even in een andere wereld. De gastvrijheid zal hen omarmen zodat zij zich onmiddellijk thuis zullen voelen.

Het historische koetshuis, daterend uit 1680, is beschikbaar voor gezelschappen tot en met 160 gasten voor uw receptie –of jubileum. Op een besloten terrein is het landgoed dan exclusief, alleen voor uw gezelschap! Voor grotere gezelschappen combineren wij het koetshuis met een feestelijk tentenpaviljoen in de tuinen.

Exclusief in het huis!
Ontvang uw gasten in het historische huis en laat ze mee genieten van een warm onthaal! Voor kleinere of doorlopende ontvangsten is uw onderneming het middelpunt op het bordes, terras of in het park en heeft u de beschikking over de bel-etage van het huis.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Den alerdinckweg 1, 8055PE
Plaats Laag zuthem
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook