Stadsgehoorzaal Kampen

Kampen

Stadsgehoorzaal Kampen in Kampen

In hartje Kampen, aan de Burgwal, staat de meer dan 120 jaar oude Stadsgehoorzaal. Van buiten statig, van binnen sfeervol. We zijn trots op onze grote zaal, kleine zaal en drie intieme foyers waarin wekelijks voorstellingen worden gespeeld en waar personeelsfeesten, vergaderingen, bruiloften en grote evenementen worden gehouden.

Wilt u op een bijzondere plek het ja-woord geven? Bent u jubilaris en zoekt u een gezellige zaal voor een receptie? Wilt u uw personeel verrassen met een leuke voorstelling en een diner vooraf? Zoekt u een multifunctionele ruimte voor een congres, vergadering of beurs? Of bent u op zoek naar een sfeervolle locatie om na afloop van een begrafenis samen te komen?

Wij hebben een prachtige grote theaterzaal, een gezellige kleine zaal en drie foyers met elk een eigen karakter, wat ons gebouw geschikt maakt voor tal van activiteiten. En of u nu met 10 of met 500 personen komt, wij zorgen voor een dag waarover nog jaren zal worden nagepraat. Wij staan garant voor een stijlvol ontvangst, een heerlijke catering en een mooi decor.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal, Beurshal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Restaurant, theaterzalen, trouwzaal
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Historisch, luxe, modern, chique, theater
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Burgwal 84, 8261ES
Plaats Kampen
Telefoon 0383317343
Website Bezoek website
Facebook