Moods & Roots Events

Kampen

Moods & Roots Events in Kampen

Moods&Roots is dé locatie in Kampen voor bruiloften, feesten en partijen. Een prachtig pand met een stijlvolle zaal, historische kelder en sfeervolle binnentuin.

De statige gevel van Moods & Roots siert al eeuwenlang de Nieuwe Markt. Via de bordestrap maak je een koninklijke entree. En wanneer je de deur opendoet, waan je je even in een ander tijd. Het sfeervolle balkenplafond, de authentieke muren rondom de binnentuin en de historische kelder met indrukwekkende gewelven, ze horen bij de roots van Kampen. De combinatie met het moderne interieur zorgt voor een bijzondere omlijsting van jouw bijeenkomst of feest. Een unieke locatie! LOCATIE EN ORGANISATIE Is een bijeenkomst of feest voor jou pas geslaagd als alle gasten tevreden naar huis gaan? Kies je ons prachtige pand als locatie, dan kun je al tijdens de organisatie opgelucht ademhalen. Want we nemen je alles uit handen. Van koffie tot complete maaltijd en van muziek tot gezellige activiteit. Samen creëren we de juiste sfeer.En brengen we jouw gasten in de goede mood. - Pand met een stijlvolle zaal, historische kelder en sfeervolle binnentuin. - Dé plek voor je familiefeest, bruiloft, vrijgezellenfeest, vergadering, bedrijfsuitje of workshop. - Voor groepen van tien tot tweehonderd personen. - Toegankelijk voor mindervaliden. - Alles wordt geregeld, van locatie tot invulling van de dag. - Midden in de historische binnenstad van Kampen, waar van alles te beleven is. - Parkeerplaatsen zowel direct naast het pand als in de nabije omgeving. SPECIAL EVENTS Een verrassingsdiner, wijnproeverij of band die komt optreden, eens in de zoveel tijd organiseert Moods & Roots een event. Steeds iets anders, maar gegarandeerd gezellig. Niets missen? Houd dan onze Facebookpagina in de gaten.
Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen 100-500 personen
Locatie type Partycentra
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid In overleg
Internet Wi-Fi
Catering
Activiteiten
Sfeer Een pand met een stijlvolle zaal, historische kelder en sfeervolle binnentuin. midden in de historische binnenstad van kampen, waar van alles te beleven is.
Toegankelijkheid Toegankelijk voor mindervaliden.
Parkeergelegenheid Parkeerplaatsen zowel direct naast het pand als in de nabije omgeving.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag Alleen op reservering
Dinsdag Alleen op reservering
Woensdag Alleen op reservering
Donderdag Alleen op reservering
Vrijdag Alleen op reservering
Zaterdag Alleen op reservering
Zondag Alleen op reservering
Adresgegevens
Adres Buiten nieuwstraat 4, 8261 AV
Plaats Kampen
Telefoon 038 203 8500
Website Bezoek website
Facebook https://www.facebook.com/Moods-Roots-Events-1019325968087142/