de Hooiberg (eerste verdieping) - Boerderij de Boerinn

Kamerik

de Hooiberg (eerste verdieping) - Boerderij de Boerinn in Kamerik

November 2010 is de nieuwe hooiberg in gebruik genomen. Na een grondige verbouwing zijn alle moderne vergaderfaciliteiten toegevoegd, zonder verlies van het huiselijke en agrarische karakter.

In de prachtige ambiance van het Groene Hart, met al haar rijke wateren, vredig grazende melkkoeien en uitbundig schreeuwende grutto´s ligt onze boerderij. De Boerinn is een locatie waar rust, natuur en ruimte zorgdragen voor een inspirerende bijeenkomst!

De informele setting maakt dat iedereen zich snel thuis voelt. Hiërarchie valt hier weg. Juist deze ambiance maakt dat er ruimte komt voor frisse ideeën.

De locatie ligt zeer centraal in Nederland. Je kunt gebruik maken van acht ruimtes voorzien van alle moderne faciliteiten, zoals beamer, verduistering en alle ruimtes beschikken over gratis WiFi. Daarnaast ligt er 40 hectare buitenterrein rondom de boerderij voor een echte weisessie.

Alle activiteiten ontplooien wij in harmonie met de omgeving. Zo werken wij zoveel mogelijk met streek- en boerderijproducten, wekken we stroom op met behulp van zonne-energie en werken we samen met het Ministerie van Landbouw als één van de adviseurs voor duurzame verbrede landbouw.

Wij beloven voor iedere groep een geslaagde dag op de boerderij. Wij denken graag mee om jouw bijeenkomst tot een succes te maken.

De Hooiberg

De hooiberg is bijzonder sfeervol ingericht en biedt een prachtig uitzicht over het weiland. Elk jaargetijde zorgt voor zijn eigen decor: prachtige wolkenluchten in de herfst, ijspegels aan de rieten kap in de winter en lammetjes in het voorjaar.

De hooiberg beschikt over een beamer, airco, zonsverduistering, grote openslaande ramen, geluidsversterking en WiFi. In de wintermaanden maken we de zaal extra knus door het aansteken van de open haard.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte 54 m2
Aantal personen 25-100 personen
Locatie type Boerderijen, Buitenlocaties
Aantal zalen
Voorzieningen buitenterras, serre, restaurant, WiFi, beamer, zonsverduistering, dicht bij openbaar vervoer
Beeld & Geluid In overleg
Internet Wi-Fi
Catering
Activiteiten
Sfeer Moderne, zonder verlies van het huiselijke en agrarische karakter.
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid Volop gratis parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 09.00 tot 18.00 kantoor
Dinsdag 09.00 tot 18.00 kantoor
Woensdag 09.00 tot 18.00 kantoor
Donderdag 09.00 tot 18.00 kantoor
Vrijdag 09.00 tot 18.00 kantoor
Zaterdag Kantoor gesloten
Zondag Kantoor gesloten
Adresgegevens
Adres Mijzijde 6, 3471 GM
Plaats Kamerik
Telefoon 0348-401200
Website Bezoek website
Facebook