Partycenter de Roestelberg

Kaatsheuvel

Partycenter de Roestelberg in Kaatsheuvel

Vanaf heden is De Roestelberg een trouwlocatie. Dit betekent dat u bij ons de plechtigheid kunt laten voltrekken. Wat dit verder inhoudt en wat we voor u kunnen betekenen, kunnen we allemaal duidelijk maken in vrijblijvend gesprek.Een verrassend avondje uit met vrienden, familie of collega's? Dan is Partycenter Roestelberg het juiste adres!In deze sfeervolle locatie vind u een de sfeer van brabantse gemoedelijkheid omringt door prachtige natuur.Wij bieden u een variatie aan mogelijkheden en kunnen aan (bijna) elke wens voldoen.

Gelegen temidden van de eeuwenoude bossen aan de rand Europa's grootste Sahara vindt u "De Roestelberg". Door de brabantse gemoedelijkheid zult u zich bij ons thuis voelen met alles wat u heeft te vieren en te organiseren. Bij "De Roestelberg" vindt u startpunten van knooppunt routes voor wandelen, fietsen en paardrijden. Ieder jaargetijde heeft zo zijn charme wat het de moeite waard maakt om van het Nationaal Park "De Loonse en Drunnense Duinen" te genieten.
Met onze splinternieuwe boomgalows verzorgen wij u een ” Bijzonder Brabant” verblijf.  Klik hier voor de prijslijst. Een heerlijke sfeervolle vakantie, midweek of lang weekend in een oase van rust in de natuur.
Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen nodigt u uit voor wandel- en fietsplezier, ruitermogelijkheden en moutainbiken, alles via routes en kaarten.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Partycentra
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Roestelbergseweg 2, 5171 RL
Plaats Kaatsheuvel
Telefoon 0416 - 333079
Website Bezoek website
Facebook