Chalet Fontaine Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Chalet Fontaine Kaatsheuvel in Kaatsheuvel

Gelegen in het groene hart van Brabant vindt u de schitterende villa van Chalet Fontaine. Deze oorspronkelijke doktersvilla, gebouwd omstreeks 1800, is in 1980 omgetoverd tot een bijzondere evenementenlocatie. Een authentiek pand, met een eigentijds interieur.

Particulier

De villa van Chalet Fontaine heeft een sfeervolle en romantische uitstraling, is gelegen nabij de Loonse en Drunense duinen en wordt omgeven door een prachtige parkvijver. Voor diners, recepties of feesten kunt u bij ons uw gasten op bijzondere wijze ontvangen.
Zelfs het JA woord kan gegeven worden in Chalet Fontaine!


Zakelijk

Ook voor zakelijke bijeenkomsten is Chalet Fontaine dé perfecte evenementenlocatie! Zeer centraal gelegen in het knooppunt van Tilburg, Breda en Den Bosch en toch omgeven door een oase van rust en natuur. U kunt met uw organisatie in Chalet Fontaine terecht voor borrels, presentaties, recepties, kookworkshops of vergaderingen. Maar ook voor een diner of uw personeelsfeest bent u bij ons aan het juiste adres.


Sportief

In een omgeving met een prachtig parkvijver als uitzicht, kunt u bij Chalet Fontaine terecht voor een vernieuwende, verfrissende, krachtige en inspirerende particuliere en zakelijke sportieve evenementen. Ongeacht uw doel, wij zorgen voor een onvergetelijke dag of middag.
Wij hebben alle ingrediënten voor een feest of bijeenkomst met succes! En, als u van variatie houdt, geweldige mogelijkheden voor gezelschappen van 20 tot 800 personen.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Trouwlocatie
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Hoofdstraat 4, 5171DD
Plaats Kaatsheuvel
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook