Golden Tulip de Beyaerd

Hulshorst

Golden Tulip de Beyaerd in Hulshorst

Gelegen op het landgoed De Trippenmaker, direct grenzend aan de Veluwe en op 5 minuten van het Veluwemeer vindt u Golden Tulip de Beyaerd. De centrale ligging in de nabijheid van de A28 maakt het hotel uitstekend bereikbaar. Een ideale omgeving voor vergaderen, cursussen, feesten en recepties tot 350 personen. Onvergetelijk Wij koppelen al jarenlang toverkracht aan wijsheid. Beide kwaliteiten samen zorgen ervoor dat mensen zich bij ons helemaal thuisvoelen. En tegelijk ook op en top gast. De sfeer van Golden Tulip de Beyaerd is bijzonder. En, blijkt gelukkig ook steeds weer, onvergetelijk. Golden Tulip de Beyaerd biedt gastvrijheid zonder kunstgrepen, poespas of poeha. Wie hier één keer is geweest komt graag terug.

Vergaderen

Toekomst
Er komt zóveel af op organisaties en hun mensen, dat het niet verbazingwekkend is dat u regelmatig en liefst ongestoord met elkaar wilt kunnen werken aan de toekomst. Over de Nederlandse overleg- en vergadercultuur wordt veel gezegd. Wij denken dat, hoe tijdsintensief ook, juist dit soort ontmoetingen sterk bijdragen aan teamgeest en zakelijke effectiviteit.

Oase van rust
Managementteams en operationele teams zijn hier dagelijks te gast. Net als mensen uit alle windhoeken en tal van verschillende organisaties die hier in open groepen komen werken aan hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. In Golden Tulip de Beyaerd worden door onze gasten fundamentele organisatiekeuzes gemaakt, strategieën en aanvalsplannen ontwikkeld, teams gebouwd, conflicten opgelost, opleidingen en trainingen gevolgd, veranderingen ingeleid en begeleid. Dit alles gebeurt in een oase van rust, warmte en intimiteit.

Gastvrijheid
Golden Tulip de Beyaerd biedt zakelijke gastvrijheid, zonder kunstgrepen, poespas of poeha. "Wij weten wat van ons verwacht wordt en wat ons te doen staat. Kennen onze rol. Door en door. Zorgen voor een weldadige atmosfeer, voor drank en spijzen van hoge kwaliteit en voor zoet of hartig exact op tijd. Leveren ontspanning bij en na uw inspanningen. Zijn steeds ongemerkt aanwezig of slechts één telefoontje van u verwijderd."
 


Eten & Drinken

Eten
Onze keuken ligt op een hoog niveau. Geen onbetaalbare Michelinsterren, maar altijd om echt van te genieten. Met verse topproducten én met liefde gemaakt. Bedacht en bereid met een goed oog voor de taken die u ook na het eten nog wachten. Maar met één centrale gedachte in het hoofd: 'Hier wordt gekookt voor levensgenieters.'

Drinken
Ronduit trots blijven wij op de bezetting van onze Hooibergbar. Wie eenmaal door Aart en zijn brigade in de watten is gelegd, of misschien moeten we wel zeggen: 'onder handen is genomen', wil nooit meer iets anders. Wij leggen de lat hoog. Net als u dat zelf doet. Dat doen we bewust. En wij vragen u ronduit, als klant, om ons steeds te houden aan onze beloften.
 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Harderwijkerweg 497, 8077 RJ
Plaats Hulshorst
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook