Zolder De Heerlijkheid

Hoogland

Zolder De Heerlijkheid in Hoogland

Boerderij Heerlijkheid Groot Weede in Hoogland, nabij Amersfoort beschikt over een prachtige en sfeervolle ontvangstruimte: "Zolder De Heerlijkheid". Deze ruimte kan voor verschillende doeleinden gehuurd worden. Voor Feesten, Jubilea, workshops, Teambuildings, Vergaderingen etc. Mocht u een evenement willen organiseren dan is Zolder "de Heerlijkheid" met zijn capaciteit van maximaal 85 personen hier uitstekend geschikt voor. Wij kunnen u vele mogelijkheden aan bieden met betrekking tot de opstelling van tafels en stoelen, de aankleding en eventueel een aanvullend programma. (educatie, animatie) Kortom alles is mogelijk.

FACILITEITEN ZOLDER DE HEERLIJKHEID De ruimte kan voor verschillende doeleinden worden gehuurd, bijvoorbeeld voor: Feesten, Vergaderingen, teambuilding, workshops etc. Met een capaciteit van maximaal 80 personen is "Zolder De Heerlijkheid" uitstekend geschikt voor bovengenoemde activiteiten. De zolder biedt veel mogelijkheden met betrekking tot opstelling van tafels en stoelen, (feestelijke) aankleding en eventueel een aanvullend programma (educatie / animatie) Ook voor vergaderingen is "Zolder De Heerlijkheid" een mooie locatie. De ruimte is gelegen in Hoogland, dichtbij de stad Amersfoort. U vindt hier een rustige vergaderaccommodatie in een landelijke omgeving. Als u de zolder huurt, zijn ook het hele erf van de boerderij en de stal beschikbaar, zodat u kunt genieten van onze dieren en gastvrijheid in een natuurlijke omgeving. Kortom: vrijwel alles is mogelijk.
Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen keukenblok,flipover, professionele geluidsinstallatie,podium, gezellig buiten terras in een landelijke omgeving
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer De sfeer is zeer gezellig en landelijk
Toegankelijkheid Zolder de heerlijkheid is een sfeervolle ontvangstruimte boven de deel van de boerderij. toegankelijk voor jong en oud en is met goede faciliteiten zeer kindvriendelijk. goed toegankelijk d.m.v een brede trap naar boven.
Parkeergelegenheid Voldoende parkeerruimte op eigen erf
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 08.00-24.00
Dinsdag 08.00-24.00
Woensdag 08.00-24.00
Donderdag 08.00-24.00
Vrijdag 08.00-24.00
Zaterdag 08.00-24.00
Zondag 08.00-24.00
Adresgegevens
Adres Van boetzelaerlaan 3, 3828 NW
Plaats Hoogland
Telefoon 0334890637
Website Bezoek website
Facebook