Luna Events

Honselersdijk

Luna Events in Honselersdijk

Luna Events is gespecialiseerd in het organiseren van de evenementen in de meest brede zin van het woord. Of het nou gaat om een zakelijke aangelegenheden of een particulieren activiteiten. Wij zorgen ervoor dat uw evenement gaat slagen. U kunt op ons rekenen bij het huren van de zalen, verzorgen van de catering en de (bruiden)taarten, het verzorgen van beeldregistraties zoals foto -en video opnames, bloemenarrangementen, decoratie en nog veel meer…

 Zalencentrum Luna Events in de provincie Zuid-Holland is de plek om uw evenement in alle luxe te houden. Luna Events is gespecialiseerd in het organiseren van de evenementen in de meest brede zin van het woord. Of het nou gaat om een zakelijke aangelegenheden of een particulieren activiteiten. Wij zorgen ervoor dat uw evenement gaat slagen. U kunt op ons rekenen bij het huren van de zalen, verzorgen van de catering en de (bruiden)taarten, het verzorgen van beeldregistraties zoals foto -en video opnames, bloemenarrangementen, decoratie en nog veel meer…

Naast een grote keuken, toiletgroepen, ruime entree, liften, garderobe, kinderspeelzaal en een gratis parkeergelegenheid. Beschikt Luna Events over twee royale zalen, “Nieuwe Maan” en “Volle Maan”. Met de capaciteiten van 20 tot ruim 600 personen. De zalen zijn voorzien van de laatste technologische mogelijkheden op het gebied van sfeer en LED-verlichting. Tevens zijn er beeld- en geluidsinstallaties aanwezig om uw evenement te laten slagen. Via grote projectieschermen kan ieder aanwezige in de zaal de gebeurtenissen op de voet gaan volgen. En via internetverbinding kunnen familie en vrienden in het binnen- en buitenland uw evenement of bruiloft live bekijken.

Contact: 0645701111

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal, Beurshal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Naast een grote keuken, toiletgroepen, ruime entree, liften, garderobe, kinderspeelzaal en een gratis parkeergelegenheid. Beschikt Luna Events over twee royale zalen, “Nieuwe Maan” en “Volle Maan”. Met de capaciteiten van 20 tot ruim 600 personen.
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Zalencentrum luna events in de provincie zuid-holland is de plek om uw evenement in alle luxe te houden. de zalen zijn voorzien van de laatste technologische mogelijkheden op het gebied van sfeer en led-verlichting.
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk met lift
Parkeergelegenheid Luna events beschikt over eigen gratis parkeergelegenheid, onze parkeerterrein bied ruimte voor ruim 250 auto's.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Dijkweg 66, 2675AE
Plaats Honselersdijk
Telefoon 0645701111
Website Bezoek website
Facebook