Beachclub The Bing

Hoek van holland

Beachclub The Bing in Hoek van holland

Ideaal voor het geven van een spetterend feest op het strand, vergaderen aan zee, dineren met een geweldig uitzicht en trouwlocatie voor een huwelijk met voeten in het zand.

Feest
The Bing is uitstekend geschikt voor het geven van een spetterend feest. Dit kan zowel binnen als buiten of allebei. U kunt beachclub the Bing exclusief afhuren van 1 oktober tot 1 april. Het restaurant en het vaste terras is eenvoudig en snel om te bouwen van restaurant opstelling naar feestopstelling en daarmee geschikt om beiden te combineren. The Bing kan voor elke grootte van gezelschappen een gezellige en intieme indeling maken, al dan niet met podium en dansvloer.
 

Diner
The Bing kent van huis uit een Italiaans en Internationaal georiënteerde menukaart en staat in de regio bekend om de hoge kwaliteit, goed en eerlijk eten. Verder kent The Bing een zorgvuldig samengestelde wijnkaart met veel prijswinnende en uitzonderlijke wijnen. Er zijn zelfs twee rode en twee witte huiswijnen zodat een keuze gemaakt kan worden tussen bijvoorbeeld de Pinot Grigio Terre del Noce 2009, de Branciforti familie en de Rosso Piceno 2008 Fausti. Deze huiswijnen zijn allen in de afgelopen jaren onderscheiden in Nederland bij het Wine and Food Professional, IENS en Gault Millau.


U kunt bij ons buiten of binnen dineren, aan lange tafels, kleine tafels, een mix of de tafels in een grote U-vorm. Alle opstellingen zijn mogelijk en is afhankelijk van uw wensen, het aantal gasten en het soort diner.
 

Door het podium binnen en buiten is ook een diner dansant mogelijk. Het leuke van een diner dansant is dat de muziek klaar staat voordat uw gasten gaan dineren. Uw gasten kunnen tijdens het diner genieten van een achtergrond muziek en tussen de gangen van het diner door kan er zelfs gedanst worden en direct na het dessert kan de avond gelijk doorlopen in het feest. The Bing is geschikt voor een diner dansant voor een gezelschap tot 60 personen. Wilt u een diner dansant buiten, dan kan dit voor gezelschappen tot 80 personen.

U kunt het diner afsluiten met een Italiaanse koffie en theeronde met of zonder friandises en digestieven. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om uw gasten een luxe en bijzonder champagne of Italiaans ijsbuffet te serveren. Voor het diner of buffet hebben wij een aantal suggesties, maar nodigen u graag uit om uw wensen af te stemmen met onze chef-kok.
 

Trouwen

Beachclub The Bing ligt op een van de mooiste stranden van Nederland en kan deze dag nog specialer en romantischer maken. Niet alleen zijn wij er voor het geven van een geweldig trouwfeest in een mooie en luxe ambiance, maar zijn wij ook aangemerkt als officiele trouwlocatie voor het voltrekken van het huwelijk.

Wat is er romantischer dan trouwen op het strand, met de zee als indrukwekkend decor en prachtig achtergrondgeluid van brekende golven en meeuwen?

Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop en in onze ogen is elk huwelijk maatwerk. Wij zijn totaal gericht op uw wensen en denken graag met u mee. De mogelijkheden zijn eindeloos om van deze gelegenheid een onvergetelijke dag te maken. Niets is ons te gek voor uw droomhuwelijk!

Kom gerust langs voor een vrijblijvende kennismaking, om de sfeer, de ambiance te proeven en te locatie te verkennen. Voor meer info of voor de nieuwe trouwbrochure 2017 stuur een bericht.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen 100-500 personen
Locatie type Strandpaviljoens, Discotheken / Clubs
Aantal zalen
Voorzieningen Groot buitenterras, restaurant, open keuken, garderobe, grote bar, diverse indelingen en opstellingen mogelijk
Beeld & Geluid In overleg
Internet Wi-Fi
Catering
Activiteiten
Sfeer Modern, trendy, romantisch, sfeervol, luxe
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk, invalidentoilet
Parkeergelegenheid Gratis parkeermogelijkheden direct aan ons paviljoen of op de grote parkeerplaats
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 10.00-00.00 uur, buiten seizoen gesloten op maandag
Dinsdag 10.00-00.00 uur, buiten seizoen gesloten op dinsdag
Woensdag 10.00-00.00 uur
Donderdag 10.00-01.00 uur
Vrijdag 10.00-02.00 uur
Zaterdag 10.00-02.00 uur
Zondag 10.00-00.00 uur
Adresgegevens
Adres Zeekant 81, 3151 HW
Plaats Hoek van holland
Telefoon 0174384048
Website Bezoek website
Facebook https://www.facebook.com/beachclubthebinghoekvanholland/?fref=ts