Gooiland

Hilversum

Gooiland in Hilversum

Gooiland is een unieke monumentale evenementenlocatie in het centrum van mediastad Hilversum. Het gebouw is in 1934 ontworpen door architect Jan Duiker en is internationaal bekend voor zijn architectuur. Gooiland beschikt over diverse soorten ruimtes, zoals een Theater, Green Lounge, Showroom en de Cineac. Er kunnen 2200 personen terecht in ons jong monumentaal pand.

Gooiland is een artistiek pand en is sinds 1987 een rijksmonument. Het heeft 17 multifunctionele zalen waaronder een authentiek theater en een Dutch Brand Hotel met 56 hotelkamers, is gemakkelijk te bereiken met ov en auto, ligt zeer centraal, er is voldoende parkeergelegenheid en biedt ruimte aan 50 tot 2200 personen. Ervaar wat een artistieke omgeving kan doen met jouw evenement! Ben je van plan om binnenkort een zakelijke bijeenkomst te organiseren? Kom dan naar Gooiland en laat je verrassen door de sfeer, ruimtes en architectuur van het gebouw. Het jonge en dynamische team van Gooiland staat graag voor je klaar. Zij denken met je mee over de mogelijkheden en zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Alles kan bij Gooiland: een intieme bijeenkomst, een groot congres, een klein werkoverleg of juist een uitbundig feest. Gooiland biedt ruimte voor evenementen van 50 tot 2200 personen en beschikt over 17 multifunctionele ruimtes waaronder een Theater, Cineac en een Green Lounge. Deze volledige aanpasbare ruimtes zijn voorzien van alle benodigde technieken. Jouw evenement komt door de vele zalen die Gooiland te bieden heeft altijd tot z’n recht. Gooiland is in 1934 door de Nederlandse architect Jan Duiker ontworpen. Hij had een vooruitstrevende visie op architectuur. Karakteriserend voor het gebouw is de lichtinval, de openheid, de ruimtes die in elkaar overlopen en de lichte kleuren en natuursteen. Gooiland is een voorbeeld van het Nieuwe Bouwen en is sinds 1987 officieel een Rijksmonument. De cateraars van Gooiland hebben kooktalent en zijn erg creatief. Ze passen de gerechten gemakkelijk aan op jouw evenement en leggen daar hun ziel en zaligheid in. Gooiland beschikt over een eigen keuken waardoor zij alles voor je uit handen kunnen nemen. Naast een prachtige locatie voor evenementen heeft Gooiland sinds kort ook een eigen hotel. En niet zomaar een hotel. Het hotel is namelijk het eerste Dutch Brand Hotel in heel Nederland! Het gehele hotel is opgezet met stoere, oer-Hollandse merken zonder poespas. De merken vind je dan ook overal terug in het hotel. Gooiland werkt onder andere samen met: Luxaflex, Auping, Gispen, Brabantia, Forbo, Sphinx, Philips en Hema. Gooiland is gemakkelijk te bereiken, omdat het gebouw midden in het centrum van Hilversum ligt op 8 minuten loopafstand van Centraal Station Hilversum. Ook met de auto is Gooiland zeer goed bereikbaar vanuit alle regio’s. Nieuwsgierig geworden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Stuur je liever een mailtje? Dan kan dat natuurlijk ook. Neem een sprong in het diepe en ervaar wat dit rijksmonument jou te bieden heeft!
Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal, Beurshal
Oppervlakte
Aantal personen 500-5000 personen
Locatie type Hotels, Theaters en schouwburgen, Congres- en vergaderlocaties, Evenemententerreinen
Aantal zalen
Voorzieningen Alle faciliteiten van Gooiland op een rijtje: Aparte ingang en toiletgroep per ruimte, Draadloos internet, Luchtbehandeling, Professionele keuken en Overnachting mogelijk
Beeld & Geluid
Internet Wi-Fi
Catering
Activiteiten
Sfeer Gooiland is een architectonisch bijzonder pand dat werd gebouwd in de periode van 1934 tot 1936. de ruimtes variëren allen in stijl en sfeer, dus vraag naar de vele mogelijkheden!
Toegankelijkheid Gooiland ligt in het centrum van mediastad hilversum, op 500 meter afstand van het ns-station hilversum. de toegang tot de a27 is slechts vijf minuten. het pand is rolstoelvriendelijk.
Parkeergelegenheid Er zijn 3 parkeergarages in de buurt. namelijk, garage gooiland, garage gooische brink en garage hilvertshof.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 09:00 - 18:00
Adresgegevens
Adres Emmastraat 2, 1211NG
Plaats Hilversum
Telefoon 035-7440115
Website Bezoek website
Facebook https://www.facebook.com/Gooiland?ref=aymt_homepage_panel