Café Dudok

Hilversum

Café Dudok in Hilversum

U kunt zakelijk bij ons terecht voor besloten lunches, presentaties, vergaderingen of diners. Er is een besloten ruimte af te huren voor gelegenheden zoals verjaardagsfeestjes presentaties bruiloften etc.Ook kunt u cafe Dudok voor grote partijen afhuren.

Cafe Dudok is een warm en gezellig cafe. Het interieur is volledig in de stijl van de architect Willem Marinus Dudok die verantwoordelijk is geweest voor onder andere het raadhuis in Hilversum. Cafe Dudok ligt aan het centrum en buiten dat u er gezellig kunt borrelen en lunchen kunt u er ook terecht voor besloten partijen,vergaderingen en andere evenementen die in een besloten kring wilt laten plaats vinden. Overdag is er een ruime keuze aan broodjes en andere lunchgerechten en s` avonds kunt u terecht voor dinner. Maandag t/m zondag kunt u bij ons terecht voor een gezond vers en betaalbaar diner. Verder staan wij natuurlijk bekend om de diverse bieren van de tap en van de fles.
Bruiloften,partijen diners, buffet, het behoort allemaal tot de mogelijkheden in onze zaal speciaal voor groepen. Dit spreken wij graag mondeling door zodat wij de dag of avond precies kunnen laten verlopen zoals u wilt.
 

Afhuren zaal: 

Voor vergaderingen € 50,- voor de 1e 3 uur, daarna € 15,- per uur.
Voor borrels/ feestjes etc. gratis bij een minimale afname van € 250,- aan hapjes en drankjes,
daaronder € 25,- per uur.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Cafés
Aantal zalen
Voorzieningen Voor cafe Dudok staat een vast terras geheel in de stijl van Dudok waar u heerlijk kunt genieten van een hapje en een drankje.
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Cafe dudok staat bekend om zijn specifieke inrichting die natuurlijk in het teken staat van de architect dudok.de kleuren brengen een warme sfeer met zich mee.
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk
Parkeergelegenheid Cafe dudok heeft in de omgeving betaald parkeren en u kunt op loopafstand uw auto in parkeergarage silverpoint kwijt. cafe dudok ligt in hilversum middenin het centrum, pal aan het centraal station. het is een levendige straat met een prachtig plein aan
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 10.00 -24.00
Dinsdag 10.00 -24.00
Woensdag 10.00 -24.00
Donderdag 10.00 -01.00
Vrijdag 10.00 -02.00
Zaterdag 12.00 -02.00
Zondag 12.00 -21.00
Adresgegevens
Adres Larenseweg 1a, 1221 CH
Plaats Hilversum
Telefoon 0356420851
Website Bezoek website
Facebook