Hilvaria Studios

Hilvarenbeek

Hilvaria Studios in Hilvarenbeek

De Hilvaria Studio’s zijn gelegen in de bossen van Hilvarenbeek en bieden u ruimte om in alle rust te vergaderen, een cursus te volgen of uw bedrijf te presenteren. Maar de Hilvaria Studio’s omvatten meer. Naast een exclusieve vergaderlocatie zijn de Hilvaria Studio’s vooral ook een centrum voor hedendaagse kunst, elke zondag voor iedereen toegankelijk.

De Hilvaria Studio’s zijn gelegen in de bossen van Hilvarenbeek en bieden u ruimte om in alle rust te vergaderen, een cursus te volgen of uw bedrijf te presenteren. Maar de Hilvaria Studio’s omvatten meer. Naast een exclusieve vergaderlocatie zijn de Hilvaria Studio’s vooral ook een centrum voor hedendaagse kunst, elke zondag voor iedereen toegankelijk. Liefhebbers kunnen er genieten van de bijzondere collectie of gewoon lekker een kop koffie drinken en een stuk taart eten na een stevige wandeling.
De Stichting Hilvaria Studio’s Foundation, die de kunstcollectie beheert, organiseert ook regelmatig inspirerende activiteiten. Houd daarom goed de
agenda in de gaten!

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Boardrooms en lofts, Congres- en vergaderlocaties
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Goirlesedijk 12, 5081 ND
Plaats Hilvarenbeek
Telefoon 013 5053434
Website Bezoek website
Facebook