Event Center Beekse Bergen

Hilvarenbeek

Event Center Beekse Bergen in Hilvarenbeek

Event Center Beekse Bergen is dankzij het grote, uitgestrekte gebied met zandverstuivingen, bossen en een meer een ideale locatie voor leuke indoor en outdoor activiteiten.


Van teambuilding tot personeelsfeest, van familiebedrijfsdag tot festival
Bij Event Center Beekse Bergen - dat aan de rand van Safaripark Beekse Bergen ligt - profiteert u optimaal van het gevoel dat de dierenwereld bij gasten teweegbrengt. De verschillende zalen hebben elk een eigen Afrikaans thema en dat maakt ze bijzonder geschikt voor bijeenkomsten die wel een snufje avontuur of out-of-the-box-denken kunnen gebruiken. Op het terrein bevinden zich ook nog de locaties The Cabin - met terras aan het water! - en The Lodge, die uiteraard ook in Afrikaanse sferen zijn ingericht.
Qua outdooractiviteiten is er in Event Center Beekse Bergen meer dan genoeg te beleven: quad rijden, tokkelen, een kanosafari, 4x4 rijden, boogschieten of een speurtocht naar de Big Five. Toch liever binnen? Dat kan ook: workshops Afrikaans drummen of Afrikaans dansen zijn voor Event Center Beekse Bergen de normaalste zaak van de wereld. Perfect om zakelijke bijeenkomsten te combineren met energieke activiteiten. Een combinatie van binnen en buiten is de ideale optie voor een personeelsfeest of familiebedrijfsdag.

Buitengewoon, van binnen én buiten
Event Center Beekse Bergen heeft zes zalen die op Afrikaanse wijze zijn aangekleed en ingericht. De ruimtes kunnen zowel apart als gecombineerd worden ingezet en bieden plaats aan 20 tot 1.500 gasten. Het buitenterrein van Beekse Bergen telt ruim 40 hectare en is vanwege de grote zandvlakte, de ligging aan het water en het naastgelegen vakantiepark zeer in trek als locatie voor festivals.
Tot slot is het goed te weten dat een evenement bij Event Center Beekse Bergen zich prima laat combineren met een bezoek aan het Safaripark en een overnachting op Vakantiepark Beekse Bergen. Een relatie of familiebedrijfsfeest kan dus letterlijk alle kanten op.
Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal, Beurshal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Beursgebouwen, Buitenlocaties, Congres- en vergaderlocaties, Evenemententerreinen
Aantal zalen
Voorzieningen Naast onze arrangementen stellen wij ook graag een offerte op maat voor u op
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Unieke locatie, met eindeloze mogelijkheden, in afrikaanse stijl
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid Event center beekse bergen beschikt over 3.000 parkeerplaatsen
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Beekse bergen 1, 5081 NJ
Plaats Hilvarenbeek
Telefoon 088 - 9000 350
Website Bezoek website
Facebook https://www.facebook.com/Eventcenterbb