Kasteel Heeswijk

Heeswijk dinther

Kasteel Heeswijk in Heeswijk dinther

Het kasteel - dat alle kenmerken van een goed bewaard geheim met zich meedraagt - ligt 10 kilometer ten zuidoosten van ’s Hertogenbosch. Via deze site laten we u graag kennis maken met de inspirerende wereld van Kasteel Heeswijk.

Een wereld van stijlvolle bruiloften, vrolijke (huwelijks) feesten, diners en ontvangsten maar ook een van vergaderingen, trainingen en workshops. Waar van concerten en theateruitvoeringen net zo genoten kan worden als van deelname aan een van de educatieve programma’s of rondleidingen door bijvoorbeeld het Kasteelmuseum.

Don Antonio Vivaldi, de wereldberoemde 18e eeuwse Italiaanse componist, schilderde met zijn muziek een veelkleurige en sfeervolle wereld. In zijn “Vier Jaargetijden” betovert hij zijn gehoor met heldere klanken, lichtvoetige noten en wervelende harmonische melodieën. Monumentaal, intrigerend maar - zonder uitzondering - met een vrolijke ondertoon.

De sfeervolle grandeur van het kasteel in de herfst, zijn onverstoorbare karakter in de winter, ze staan in harmonisch contrast met de lichtvoetige uitstraling ervan in het voorjaar en zijn zomerse veelkleurigheid. Kasteel Heeswijk opent de poort naar een inspirerende wereld. Feestelijk of ingetogen. Vrolijk, stijlvol, intens maar hoe dan ook meeslepend. Zoals dat van een perfecte compositie verwacht mag worden.

Kasteel Heeswijk, waar tijdens alle seizoenen de geschiedenis als vanzelfsprekend deel uitmaakt van het moderne bestaan.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Trouwlocatie
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Kastelen en landhuizen
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Kasteel 4, 5473VA
Plaats Heeswijk dinther
Telefoon 0413 292352
Website Bezoek website
Facebook