Club Tropics

Heerenveen

Club Tropics in Heerenveen

Voordeligste zaalhuur in Friesland! Met een totaaloppervlakte van maar liefst 300m2 meter. Grote dansvloer!Vergadering in combinatie met dansworkshopPersoneelsfeest in combinatie met dansworkshopTrouwfeest in combinatie met dansworkshop en openingsdansAlles uit te breiden met buffet.Voor vele evenementen geschikt.

• Voordeligste zaalhuur in Friesland! Wij hebben een prachtige grote zaal die gehuurd kan worden voor diverse activiteiten! Onze club heeft een totaaloppervlakte van maar liefst 300m2 meter.Vooraan een grote bar en achteraan een ruime dansvloer waar iedereen los kan gaan! De aankleding in de club past bij onze naam; Tropics deze is meestal in Caribische/tropische sferen.
• Personeelsuitje: Ben je bezig met het organiseren van een bedrijfsuitje en wil je graag iets origineels bedenken? Zoek niet verder! Ga met elkaar dansen waarbij iedereen een leuke workshop volgt om warm te draaien!
• Trouwfeest/bruiloftsfeest: Zoeken jullie een spetterende locatie voor jullie huwelijksfeest tegen een spetterende prijs? Zoek dan niet langer! Wij bieden de voordeligste locatie van Friesland! En willen jullie schitteren met een unieke openingsdans op jullie bruiloft?
• Kinderfeestje: Wil je voor je kind, kleinkind, neefje of nichtje een leuk kinderfeestje organiseren? Wij bieden leuke thema kinderfeestjes aan voor een kinderprijsje!
• Verjaardagsfeest: Hiep Hiep Hoera! Club Tropics is zeer geschikt voor het vieren van jouw verjaardagsfeest! Wij bieden een prachtige grote zaal van maar liefst 300 m2 meter. Vooraan een grote bar en achteraan een ruime dansvloer waar iedereen los kan gaan!
• Vergaderruimte: voldoende stoelen en tafels voor 100-150 personen. Beamer aanwezig voor presentaties goed te combineren met een luchtige dansworkshop na de vergadering.
 

Onze club is af te huren voor een dagdeel of gehele dag. Indien je ons een mail stuurt met daarin aangegeven de gewenste datum en tijdstippen, dan maken wij graag een vrijblijvende offerte!

 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Discotheken / Clubs
Aantal zalen
Voorzieningen 300 m2 totaal, grote dansvloer, personeelsuitjes-, vergadering of themafeest alles in combinatie met dansworkshop mogelijk
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Ongedwongen, gezellige sfeer. tropische aankleding
Toegankelijkheid Grote zaal, ruime dansvloer, voor vele evenementen geschikt, in combinatie met dansworkshop
Parkeergelegenheid Voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. 's avonds gratis parkeren vanaf 18.00 uur.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 19.00 - 23.00
Dinsdag 19.00 - 23.00
Woensdag 19.00 - 23.00
Donderdag gesloten (open op afspraak)
Vrijdag 19.00 - 02.00
Zaterdag 21.30 - 04.00 bij evenement
Zondag gesloten (open op afspraak)
Adresgegevens
Adres Gedempte molenwijk 4a, 8442 BG
Plaats Heerenveen
Telefoon 0614536265
Website Bezoek website
Facebook