Het Oude Slot

Heemstede

Het Oude Slot in Heemstede

Via de vredesbrug maakt u uw entree richting een schitterend gerestaureerd monumentaal Nederhuys, de duivenpoort en Theeschenkerij op een vier hectare groot landgoed met boomgaard, waterpartij, weilanden en fraai aangelegde tuinen.

Een stoere, landelijke en Bourgondische locatie
Het Oude Slot is een landelijke en Bourgondische locatie, waar men zich waant in de tijd van ridders en jonkvrouwen. Het Oude Slot is gelegen nabij Haarlem en Amsterdam/Schiphol en bezit een eigen parkeerterrein met plaats voor 150 auto's.

 

 

Diverse mogelijkheden geheel op maat en naar uw wens
Het Oude Slot beschikt over verschillende zalen en vertrekken voor zowel vergaderingen vanaf tien personen tot productpresentaties, seminars, diners, recepties en bedrijfsfeesten. Er kunnen grote feesttenten op het terrein worden geplaatst.

Een onvergetelijke huwelijksdag
Wij hebben geen standaard arrangementen, maar maken graag geheel vrijblijvend een op uw wensen afgestemd voorstel. Zo kunt u in de romantische omgeving van Het Oude Slot elkaar het jawoord geven in de trouwkapel, welke in de voormalige duivenpoort is gesitueerd. Graag overleggen wij met u hoe u uw dag wilt invullen.

Uitnodiging
Wij nodigen u hierbij uit voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek zodat we voor u geheel vrijblijvend en op maat een voorstel kunnen maken.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Trouwlocatie
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Ringvaartlaan, 2103 XV
Plaats Heemstede
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook