Landgoed Overcinge

Havelte

Landgoed Overcinge in Havelte

Besloten gelegen tussen bos en glooiende weilanden is Landgoed Overcinge in Havelte een oase van rust en ruimte met de monumentale sfeer en stijl die hoort bij een 17e eeuwse havezate. En dit op slechts 15 autominuten van Zwolle (en maar 5 minuten van de snelweg).Huis Overcinge heeft diverse vergaderzalen met een capaciteit van10 tot 300 mensen en is daarmee een uitstekende plaats voor uw vergadering of congres. Daarnaast heeft Overcinge prachtige, sfeervolle zalen voor bruiloften en feesten.Ook kan Overcinge worden afgehuurd op exclusieve basis voor evenementen of feestelijke gelegenheden waardoor uw privacy is gegarandeerd. De capaciteit is dan 500-600 personen! Met uw gasten heeft u het Huis Overcinge en de schitterende parktuin dan geheel voor uzelf!

Uw vergadering op Landgoed Overcinge

Landgoed Overcinge is uitermate geschikt voor uw vergaderingen. Bij ons kunt u vergaderen in besloten sfeer en ongestoord werken in een inspirerende omgeving. U kunt beschikken over een groot aantal zalen van verschillende omvang die een capaciteit hebben van 10 - 275 personen.

 

Uw congres op Landgoed Overcinge

Landgoed Overcinge is de perfecte locatie voor uw congres. U kunt beschikken over een grote plenaire zaal met een capaciteit van 275 personen en daarnaast diverse zalen voor parallelsessies.

 

Uw training op Landgoed Overcinge

Besloten gelegen tussen bos en glooiende weilanden is Landgoed Overcinge in Havelte een oase van rust en ruimte met de monumentale sfeer en stijl die hoort bij een 17e eeuwse havesathe. En dit op slechts 15 autominuten van Zwolle. Landgoed Overcinge biedt u een uitstekende locatie voor het houden van seminars, trainingen, workshops of cursussen.
 

Feesten & Recepties

Uw gasten komen de oprijlaan op en... uw feest is geslaagd!
Op Landgoed Overcinge kunt u op 'voorname' wijze een receptie houden waar uw gasten nog lang over na zullen praten. En als het mooi weer is kunt u ook de parktuin en voorplein bij uw feest betrekken.

 

Idyllische locatie voor bruiloften

Landgoed Overcinge is een prachtige locatie voor uw bruiloft. De oprijlaan met statige poort, de parkachtige tuin, de achterliggende glooiende weilanden, het idyllische prieeltje halfverscholen in de tuin, de slotgracht met het ophaalbruggetje, en natuurlijk de mooie stijlkamers in het Huis Overcinge.

 

Huwelijksvoltrekking op het landgoed

De huwelijksvoltrekking kan eveneens op Landgoed Overcinge plaatsvinden. Welke vorm u ook kiest voor uw bruiloft, Overcinge biedt de mogelijkheden. De zalen, welke verschillend van afmeting zijn en onderling met elkaar verbonden, staan allemaal tot uw beschikking.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Trouwlocatie
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Landgoederen
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Linthorst homanlaan 1, 7971 RK
Plaats Havelte
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook