De Evenementenhal

Harderwijk

De Evenementenhal in Harderwijk

Het congrescentrum op het Bouw & Infra Park in Harderwijk is een plek waar uw zakelijke meetings, trainingen, scholing, coaching, workshops en evenementen kunnen plaatsvinden. Filevrij, in het midden van Nederland én op een unieke locatie. Want op het voormalige kazerne terrein heerst bedrijvigheid en rust tegelijkertijd. Bedrijvigheid van de organisaties die hun bedrijf op het terrein gevestigd hebben en de rust van het park dat grenst aan de Veluwse bossen.

Bouw & Infra Park: Dé locatie voor uw vergadering, evenement, congres en kantoor Het Bouw & Infra Park in Harderwijk is dé bedrijvencampus en hét congrescentrum voor de bouwnijverheid, vastgoedsector en alle daaraan verwante branches. Het uitgestrekte terrein ligt direct aan de A28 en aan de rand van het bos. Op het park zijn verschillende organisaties gevestigd die actief zijn in de bouw- en infrasector of zich daar nauw mee verbonden voelen. In het congrescentrum vinden in de moderne vergaderzalen zakelijke bijeenkomsten en evenementen plaats, zowel georganiseerd door bedrijven uit de sector, maar ook door vele daarbuiten. Alle ruimte voor denken, delen, doen Het Bouw & Infra Park wil dé locatie in Nederland zijn waar kennis over de bouw en infra kan worden verzameld, gedeeld en in de praktijk worden gebracht. Het verhuren van bedrijfsruimte, het faciliteren van congressen, meetings en evenementen dragen elke dag bij aan dit doel.
Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Feestzaal, Congreszaal, Beurshal
Oppervlakte 900 m2
Aantal personen 100-500 personen
Locatie type Cafés, Hotels, Kantoren, Buitenlocaties, Congres- en vergaderlocaties, Evenemententerreinen, Industriële locaties, Partycentra, Tenten
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid In overleg
Internet Bekabeld, Wi-Fi
Catering
Activiteiten
Sfeer Industrieel, warm, ruim opgezet, restaurant
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijke
Parkeergelegenheid Gratis parkeren, bewaakt parkeren
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 07:00 - 23.00
Dinsdag 07:00 - 23.00
Woensdag 07:00 - 23.00
Donderdag 07:00 - 23.00
Vrijdag 07:00 - 23.00
Zaterdag in overleg
Zondag in overleg
Adresgegevens
Adres Ceintuurbaan 2, 3847 LG
Plaats Harderwijk
Telefoon 0341499000
Website Bezoek website
Facebook https://www.facebook.com/congrescentrumbouwinfrapark/?fref=ts