Restaurant de Vier Balken

Haarzuilens

Restaurant de Vier Balken in Haarzuilens

Restaurant de Vier Balken ligt in het pittoreske dorpje Haarzuilens, ten westen van Utrecht. Ons bedrijf is uitstekend te bereiken en beschikt over een grote parkeerplaats. Het van oorsprong familiebedrijf bestaat in april 2008 40 jaar.Het is mogelijk om in de vier balken te lunchen, dineren, vergaderen en/of te borrelen. Ook heeft de vier balken jarenlange ervaring met het organiseren van (bruilofts)feesten en partijen.Wij denken en organiseren graag met u mee en leveren service op maat.

Diner

Bij Restaurant de Vier balken kunt u terecht voor een diner in een sfeervolle omgeving. De gerechten worden uitsluitend bereid met verse ingrediënten, daarnaast maken wij veel gebruik van streekproducten. Heeft u een speciaal dieet? Laat het ons weten, wij zorgen ervoor dat u een tevreden gast bent.


Lunch

Vanaf 12.00 uur bent u bij ons van harte welkom voor de lunch. Naast een steeds wisselende lunchkaart kunt u ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld een heerlijk kopje koffie, een goed glas wijn of een glas verse jus d’orange. Wij hebben een uitgebreide lunchkaart en tevens kunt u vanaf 12.00 uur de gerechten van de dinerkaart bestellen.


Feest

Een geslaagd feest viert u in één van onze zalen! Iedere zaal van de Vier Balken beschikt over een eigen terras. Wilt u tijdens uw feest een DJ, een band of alleen achtergrondmuziek horen, het is bij ons allemaal mogelijk. Graag maken wij een afspraak om u de zalen te laten zien en uw wensen te bespreken. Wij hebben capaciteit voor groepen van 2 tot en met 400 gasten.


Bruiloft

Allereerst willen wij u van harte feliciteren met uw trouwplannen! De Vier Balken heeft ervaring met ruim tachtig bruiloften en feesten per jaar. U kunt erop vertrouwen dat wij van deze, voor u zo belangrijke dag, een groot en onvergetelijk succes maken! Ook voor het vervullen van uw bijzondere wensen denken en werken we graag met u mee.

Van de ontvangst van de gasten tot en met het spetterende slotfeest kunnen wij alles voor u organiseren. Zo kunt u denken aan een lunch, brunch, diner, receptie en huwelijksfeest. U kunt zelfs het jawoord in de Vier Balken geven! Ook beschikken wij over uitgebreide informatie over muziekgroepen, disco’s en andere artiesten. Wij adviseren en bemiddelen zonodig ook op andere gebieden als bruidsauto’s en hotelreserveringen.


Terras

De Vier balken beschikt over een groot terras. Deze liggen deels in de zon, deels in de schaduw. U kunt op ons terras terecht voor een kop koffie, een borrel, de lunch of diner. Het is ook mogelijk om uw receptie of feest op één van onze terrassen te laten plaatsvinden. Voor informatie vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen.


Vergaderen

De Vier Balken beschikt over 4 vergaderzalen, met een capaciteit van 2 tot 150 personen. U kunt uw vergadering combineren met een lunch, diner, borrel of feest.


Omgeving

Het rustige dorpje Haarzuilens is de parel van Utrecht en ligt gelegen in een bosrijke omgeving. U kunt hier verschillende prachtige ANWB fietstochten maken, een bezoek brengen aan kasteel de Haar (grootste kasteel van Nederland) of wandelen.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Restaurants
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Brinkstraat 3, 3455 SK
Plaats Haarzuilens
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook