MartiniPlaza Groningen

Groningen

MartiniPlaza Groningen in Groningen

MartiniPlaza biedt u de keuze uit 13 vergaderruimten. De fraaie vergaderzalen variëren in grootte en zijn geschikt voor 10 tot 200 personen. De ruimten kunnen onderling aaneen geschakeld worden en zijn direct verbonden met de plenaire zalen. Ze zijn bovendien zeer geschikt voor bijeenkomsten die deels plenair, en deels in kleine groepen plaatsvinden. Vrijwel alle ruimten beschikken over beamer met scherm/LCD-scherm en flip-over.

MartiniPlaza beschikt over 4 plenaire congreszalen. De capaciteit varieert van 150 tot 4.500 personen. Comfortabele stoelen, een uitstekende akoestiek en veel ruimte voor congresdiners en -feesten, workshops, debat- en parallelbijeenkomsten, postersessies, 'non-profits' en commerciële exposanten in de naastgelegen zalen. Samen met de stijlvolle foyers voor ontvangst, pauze en een hapje en drankje na afloop is een aangename setting voor uw congres gegarandeerd. Ons predikaat 'Erkend Congresbedrijf' (4-hamers) staat borg voor een optimale kwaliteit.

Graag verzorgen wij op uw verzoek alle zaken die nodig zijn om uw congres in MartiniPlaza tot een succes te maken. Uw vaste contactpersoon overlegt tot in detail wat u van ons kunt verwachten.

De culinaire verzorging bepaalt voor een groot deel het succes van uw evenement. Wij zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Uiteraard passen wij de invulling van horeca aan uw wensen en het thema van de bijeenkomst aan. Bij uw vergadering of congres bieden wij een complete dagverzorging voor een all-in prijs. Hoogwaardige culinaire kwaliteit en bediening op maat zijn verzekerd.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Feestzaal, Congreszaal, Beurshal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Eigen horeca, diverse restaurants, theaterzaal 1600 p., 4 plenaire congreszalen 150/350/900-1600/4500 p., 3 beurshallen, 13 vergaderzalen, topsporthal 4500 p., feestzalen van 100-10.000 p., gratis WIFI, Green Key
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Luxe, zakelijk, sportief, culinair, groot en toch compact
Toegankelijkheid Naast a7/a28, p voor de deur, rolstoelvriendelijk
Parkeergelegenheid Eigen parkeergarage voor 600 auto's direct voor de deur
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Leonard springerlaan 2, 9727 KB
Plaats Groningen
Telefoon 050
Website Bezoek website
Facebook