Het Paleis: Het Spectrum

Groningen

Het Paleis: Het Spectrum in Groningen

Projectruimte zeer geschikt voor workshops, presentaties, performances, receptie's en vergaderingen. Ook is de ruimte geschikt als expositie ruimte.

Het Spectrum

Projectruimte zeer geschikt voor workshops, presentaties, performances, receptie's en vergaderingen. Ook is de ruimte geschikt als expositie ruimte. Het Spectrum bestaat uit 2 ruimtes ( af te scheiden door middel van een schuifwand) op de eerste etage. De ruimte is 75m2, Met de schuifdeur dicht is de ruimte 55m2. De ruimte is voorzien van eigen toiletvoorziening en heeft een eigen opgang.

Aan de rand van het stadscentrum van Groningen staat Het Paleis. Het Paleis was bijna een eeuw lang het scheikundig laboratorium van de universiteit van Groningen. Het imposante Rijksmonument heeft sinds 2009 een culturele bestemming; een creatieve ontmoetingsplek waarin vijftig kunstenaarsateliers en ontwerpstudio's zijn gevestigd, diverse creatieve bedrijven, flex-plekken en 28 appartementen.

De voormalige laboratoria zijn getransformeerd tot werkruimtes en de vroegere zalen zijn omgetoverd tot gastenverblijven. Op de zolder zijn nieuwe creatieve bedrijven gevestigd. In het hart van Het Paleis ligt de multifunctionele Erlenmeyer- zaal voor vergaderingen en congressen.

Het Paleis is gemakkelijk op loopafstand te bereiken vanaf de Grote Markt en met de stadsbus vanaf het Centraal Station. De bus stopt voor de deur.

Parkeren kunt u naast Het Paleis in Parkeergarage Boterdiep.
Openingstijden: dagelijks van 7.00 - 22.30. Uitrijden is 24 uur per dag mogelijk.

Slapen in Het Paleis

Het Paleis beschikt over tien unieke kamers, allemaal ontworpen en ingericht op basis van tien verschillende kunststromingen; Art Deco, Minimalisme, Surrealisme, Arte Povera, Kubisme, Pop Art, Constructivisme, Dada, Colorfield en Expressionisme. U kunt zelf aangeven naar welke kunststroming uw voorkeur uitgaat, of u kunt zich laten verassen. De kamers beschikken over comfortabele bedden, privé badkamer, een werktafel en zitje. Een unieke slaapervaring in een bijzonder gastvrije omgeving.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Alle cateringmogelijkheden aanwezig vanuit Brasserie Het Paleis: vergaderarrangementen, luxe lunch, buffetten, borrels en diners. Gratis WiFi, lift, terras, restaurant, brasserie, presentatie mogelijkheden.
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Door de losse elementen is de sfeer naar uw wensen te creeren
Toegankelijkheid Minder goed toegankelijk voor minder validen.
Parkeergelegenheid Kort parkeren aan de straat mogelijk, lang parkeren in parkeergarage
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 8.00 - 17.00 & in overleg
Dinsdag 8.00 - 17.00 & in overleg
Woensdag 8.00 - 22.00 & in overleg
Donderdag 8.00 - 22.00 & in overleg
Vrijdag 8.00 - 22.00 & in overleg
Zaterdag 8.00 - 22.00 & in overleg
Zondag 8.00 - in overleg
Adresgegevens
Adres Boterdiep 111, 9712LM
Plaats Groningen
Telefoon 050-3118849
Website Bezoek website
Facebook