Hanze Plaza

Groningen

Hanze Plaza in Groningen

Congrescentrum Hanze Plaza biedt voor grote of kleine congressen altijd een passende zaal, die volledig gepersonaliseerd kan worden, zodat uw bezoekers zich persoonlijk welkom geheten voelen. De congreszalen van Hanze Plaza zijn vernoemd naar de Hanze steden en met grote foto’s van prachtige stadsdelen verfraaid. Naast congreszalen biedt Hanze Plaza een luxueuze boardroom, die aan de hoogste eisen voldoet.

Bij Hanze Plaza kunt u de zalen los reserveren, maar ook in een combinatie. Misschien heeft u bijvoorbeeld een congres of vergadering georganiseerd voor meerdere interessegroepen. U kunt er dan voor kiezen een selectie te maken uit de beschikbare congreszalen. Of u organiseert een groter evenement en wilt tijdelijk kantoor houden in Hanze Plaza. Bij Hanze Plaza kunt u tijdelijke kantoorruimte huren als “tijdelijk hoofdkantoor”. Alles kan, zelfs in combinatie met onze luxe sociëteit of boardroom. Hanze Plaza is volledig gelijkvloers, waardoor de materialen intern gemakkelijk verplaatst kunnen worden. De toevoer van materialen kan onder een groot afdak gebeuren, dat hoog genoeg is om er een vrachtwagen onder te parkeren.
Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal, Beurshal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Hanze Plaza biedt vergaderruimte op maat. Met vergaderzalen van 51 tot 125 m2 kunnen we u altijd een passende vergaderzaal aanbieden. De opstelling van de vegaderruimte kan op uw wensen aangepast worden, zonder extra kosten. De vergaderzalen zijn voorzien
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Hanze plaza is een bijzonder sfeervol congres- en evenementencentrum dat van alle gemakken is voorzien. de sfeer in het centrum kenmerkt zich door dienstvaardigheid, vriendelijkheid en verantwoordelijkheid.
Toegankelijkheid Het congrescentrum is volledig gelijkvloers, waardoor het zeer geschikt is voor mindervaliden.
Parkeergelegenheid Hanze plaza kan, indien u ‘s avonds niet terug naar huis wilt of kunt gaan, voor een geschikt hotel zorgen.hanze plaza heeft gekozen voor een zeer goed bereikbare locatie, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. hanze plaza is vanaf het station pe
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 24 uur
Dinsdag 24 uur
Woensdag 24 uur
Donderdag 24 uur
Vrijdag 24 uur
Zaterdag 24 uur
Zondag 24 uur
Adresgegevens
Adres Protonstraat 16, 9743 AL
Plaats Groningen
Telefoon 050 367 97 97
Website Bezoek website
Facebook