ForumImages

Groningen

ForumImages in Groningen

ForumImages is te huur! Voor uw debat, congres, symposium, voorstelling, diner of bedrijfsfeest, kunt u bij ForumImages terecht. Met een multifunctionele evenementenzaal, 3 bioscoopzalen en uitgebreide horeca is dit de perfecte locatie voor uw evenement.

Filmvoorstelling, debat, college, een congres, symposium of een feest? Voor tal van evenementen kan je terecht bij ForumImages! In dit unieke pand in het centrum van Groningen verhuren wij meerdere zalen speciaal voor uw evenement.


Met drie bioscoop zalen, een multifunctionele evenementenzaal en uitgebreide horeca is ForumImages de perfecte keuze voor iedere gelegenheid. Door de sfeer van een oud filmhuis in combinatie met de moderne uitstraling van het pand, ervaart iedere bezoeker de unieke sfeer die binnen heerst.

Door de multifunctionaliteit van onze grote evenementenzaal (tot 250 personen), creëert ieder evenement zijn eigen karakter. Door het panoramisch projectiesysteem, het podium, een filmscherm en een eigen bar is de evenementzaal van alle gemakken voorzien.


Ook zijn de 3 bioscoopzalen inzetbaar voor lezingen, voorstellingen en bijeenkomsten. Door de verschillende capaciteiten van de zalen is er voor iedere groep, van klein tot groot, de mogelijkheid om met ForumImages samen te werken.

 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen eetcafé, borrelmogelijkheden, buitenterras, meerdere foyers, evenementenzaal, bioscoopzalen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Multifunctioneel, modern, sfeervol
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk
Parkeergelegenheid Parkeergarage op steenworpafstand, vlakbij centraal station
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 15.30 uur
Dinsdag 15.30 uur
Woensdag 15.30 uur
Donderdag 15.30 uur
Vrijdag 15.30 uur
Zaterdag 12.30 uur
Zondag 10.30 uur
Adresgegevens
Adres Hereplein 73, 9711 GD
Plaats Groningen
Telefoon 0503680636
Website Bezoek website
Facebook