De Poort

Groningen

De Poort in Groningen

Modern klooster in de stad Groningen

De Poort verhuurt 4 mooie ruimtes voor lezingen, cursussen, dans, workshops, vergaderingen, bruiloften en concerten. De zalen zijn pas gerenoveerd en kijken uit op een fraaie kloostertuin die ook gebruikt kan worden. 1. De Jan Schuurmans Zaal, een lichte zaal op de begane grond (77m2) is zeer geschikt voor grotere groepsactiviteiten (maximaal 80 personen in lezing formaat). De ruimte heeft een dansvloer met de uitstraling van hout. 2. De Terebint Zaal (30m2) is zeer geschikt voor vergaderingen en kleinere groepsactiviteiten (maximaal 25 personen in lezing formaat). 3. De kapel (30m2) is een sfeervolle ruimte met glas in lood ramen. Vroeger de gebedsruimte van de zusters in het klooster en nu zeer geschikt voor activiteiten zoals gevarieerde vormen van meditatie en bezinning (tot 20 personen) maar ook voor yoga workshops (tot 12 personen). 4. De Ludvina Zaal is een praktijk ruimte van ongeveer 13 m2. De ruimte is uitermate geschikt voor individuele therapie, als atelier of het geven van massages.
Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Congreszaal
Oppervlakte 80 m2
Aantal personen 25-100 personen
Locatie type Kerken, Buitenlocaties, Congres- en vergaderlocaties
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid Eigen installatie
Internet Wi-Fi
Catering
Activiteiten
Sfeer De poort ademt nog het oude kloosterleven. de poort bruist maar is ook een plek van stilte en inkeer, om anderen te ontmoeten, op adem te komen, te vertrouwen op innerlijke groei, je te bezinnen op levensvragen, ruimte te voelen, je veilig te weten én om uit te reiken. en vooral ook: een plek van lichtheid en vreugde. ​dans, meditatie, schrijven, yoga, beweging, tekenen, stilte, zingen: het zijn verschillende wegen naar heelheid, naar je diepste kern. we nodigen je van harte uit dit pad een stuk met ons te gaan.
Toegankelijkheid De poort is gevestigd aan de moesstraat in groningen in een klein hof. de moesstraat in groningen is een drukke weg vol auto’s en fietsen; niets doet vermoeden dat achter een poort een prachtig klooster met rustgevende kloostertuin schuilgaan. ook is de poort uiteraard rolstoelvriendelijk
Parkeergelegenheid U kunt aan de moesstraat 20 parkeren maar dit is niet gratis. op 7 minuten lopen van de poort kunt u gratis parkeren te hoogte van station noord.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 09:00 - 22:00
Dinsdag 09:00 - 22:00
Woensdag 09:00 - 22:00
Donderdag 09:00 - 22:00
Vrijdag 09:00 - 22:00
Zaterdag 09:00 - 22:00
Zondag 09:00 - 22:00
Adresgegevens
Adres Moesstraat 20, 9717 JW
Plaats Groningen
Telefoon 050 – 571 26 24
Website Bezoek website
Facebook https://www.facebook.com/CentrumDePoort/?fref=ts