Landgoed De Dodshoorn

Grolloo

Landgoed De Dodshoorn in Grolloo

Landgoed De Dodshoorn - Een rustig weekendje weg, een onvergetelijke bruiloft of een inspirerende vergadering: op Landgoed De Dodshoorn vindt u het allemaal. De prachtige omgeving in combinatie met het stijlvolle landgoed en haar paarden maken van een verblijf op Landgoed De Dodshoorn een unieke ervaring.

Het echte Landgoedgevoel
Een rustig weekendje weg, een onvergetelijke bruiloft of een inspirerende vergadering: op
Landgoed De Dodshoorn vindt u het allemaal. De prachtige omgeving in combinatie met het
stijlvolle landgoed en haar paarden maken van een verblijf op Landgoed De Dodshoorn een
unieke ervaring.
Door de kleinschaligheid van de locatie ervaart u op De Dodshoorn het echte landgoedgevoel. Er is nooit meer dan één zakelijk of bruiloftsgezelschap tegelijk. En wanneer u komt overnachten in het landgoedappartement bent u de enige gast! U ervaart dus optimale exclusiviteit, rust en privacy.
Landgoed De Dodshoorn ligt in Drenthe nabij het plaatsje Grolloo. U bent omringd door bossen en landerijen.

Als vergaderlocatie combineert Landgoed De Dodshoorn een hoogwaardige ambiance met plezierige kleinschaligheid. De zaal op de begane grond van het Gastenhuis is geschikt voor vergaderingen tot 16 personen. Gezelschappen die behoefte hebben aan privacy, rust en inspiratie, zullen zich hier volkomen thuisvoelen. Het is een uitgelezen locatie voor vertrouwelijke aangelegenheden, omdat uw gezelschap altijd het enige gezelschap zal zijn. De zaal heeft een exclusief interieur dat van alle vergadergemakken is voorzien. Inclusief een heerlijke zithoek bij de open haard. Openslaande deuren leiden naar een groot overdekt terras met een besloten buitenruimte en een weids uitzicht over het landgoed.

 

Landgoed De Dodshoorn is een sprookjesachtige trouwlocatie. Over een lange eikenlaan rijdt u in stijl naar het privédomein. In de intieme zaal van het Gastenhuis wordt uw huwelijk voltrokken. Er is plaats voor 60 gasten. Aansluitend kunt u uw receptie houden in de zaal en op het luxueuze overkapte terras. Het landgoed vormt ook een ideaal decor voor prachtige trouwfoto's.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Buitenlocaties, Landgoederen
Aantal zalen
Voorzieningen buitenterras, trouwzaal, vergaderzaal
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Luxe, rustig, exclusief
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid Gratis parkeren
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Schoonloërstraat 62a, 9444 TH
Plaats Grolloo
Telefoon 06-23253020
Website Bezoek website
Facebook