Ariana events

Groesbeek

Ariana events in Groesbeek

Ariana Events is een party- en vergaderlocatie in Groesbeek vlakbij Nijmegen en de Duitse grens. Ariana Events zorgt er voor dat uw particulierfeest, bruiloft of zakenbijeenkomst tot in de puntjes verzorgd is. Wij kunnen zorgen voor drankjes, hapjes en entertainment voor uw gasten. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om enkel de zaal te huren en zelf op zoek te gaan naar een cateraar, band etc. De capaciteit van de zaal is maximaal 450 personen en is geschikt voor het vieren van uw bruiloft, jubileum of andere particulier feest. Maar ook zakelijk is het goed vertoeven bij Ariana Events. Onze zaal is geschikt voor onder andere: recepties en conferenties. Wij zorgen er voor dat uw gasten voorzien een feest of zakelijk evenement beleven met een speciaal tintje!

 Wij verhuren niet alleen de zaal maar verzorgen ook de catering voor uw evenement of feest. Zodat het uw gasten aan niets zal ontbreken tijdens hun verblijf in ons party- en vergadercentrum.
Ariana Events is centraal gelegen in Groesbeek dichtbij Nijmegen . Wij hebben tevens voor uw gasten gratis parkeergelegenheid.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal, Beurshal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Luxe zaal, mooie verlichting, aankleding tafels en stoelen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Luxe zaal met luxe uitstraling
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid Er is een ruime gratis pakeerplaats aanwezig.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Burgemeester ottenhofstraat, 6561 CL
Plaats Groesbeek
Telefoon 31686413566
Website Bezoek website
Facebook