Partycentrum Hipper & Kolfbaan

Gorinchem

Partycentrum Hipper & Kolfbaan in Gorinchem

Hipper & Kolfbaan onderscheidt zich vooral door een bijzondere, stijlvolle locatie en het goede gastheerschap. Al vele jaren zijn wij gewend te zorgen voor een vlekkeloze organisatie en optimale culinaire verzorging van feesten en evenementen.

Dé locatie voor al uw feesten en partijen Partycentrum Hipper & Kolfbaan is gevestigd in hartje Gorinchem. Een stad die barst van de historie en tegelijkertijd helemaal van nu is. De kenmerkende stadswallen, Grote Kerk, Slot Loevestein, Lingehaven, Dalempoort en sfeervolle winkelstraten liggen allemaal bij ons in de buurt. Gelegen in het midden van het land zijn wij zowel over de weg, via het spoort en over het water makkelijk te bereiken. Hipper & Kolfbaan onderscheidt zich vooral door de bijzondere, stijlvolle locatie en het goede gastheerschap. Al vele jaren zijn wij gewend te zorgen voor een vlekkeloze organisatie en optimale culinaire verzorging van feesten en evenementen. Van bedrijfsborrel tot bruiloft en van hapje tot uitgebreide buffetten, het is bij ons allemaal mogelijk. Wij organiseren in goed overleg met u, een fantastisch feest voor uzelf en al uw gasten. Eind 2016 zijn wij uitgeroepen tot Gorkumse onderneming van het jaar, in de categorie retail & horeca. Wij nodigen u graag, geheel vrijblijvend, uit om onze bijzondere locatie te komen bekijken. Wij maken graag een offerte op maat aangepast aan uw persoonlijke wensen. U bent welkom in die bijzondere sfeer en unieke ambiance van Hipper & Kolfbaan.
Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen 100-500 personen
Locatie type Congres- en vergaderlocaties, Partycentra
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid In overleg
Internet Wi-Fi
Catering
Activiteiten
Sfeer 4 zalen met elk zijn eigen uitstraling, hipper zaal: kleurrijk, napoleon zaal: klassiek, spiegelzaal: modern strak wit met zilver, parelzaal: modern wit met warme goudtinten
Toegankelijkheid Zeer toegangelijk
Parkeergelegenheid Parkeren in garage kazerneplein en rondom op straat
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag op aanvraag
Dinsdag op aanvraag
Woensdag op aanvraag
Donderdag op aanvraag
Vrijdag op aanvraag
Zaterdag op aanvraag
Zondag op aanvraag
Adresgegevens
Adres Torenstraat 1a, 4201 GS
Plaats Gorinchem
Telefoon 0183-666695
Website Bezoek website
Facebook https://www.facebook.com/partycentrum.Hipper/