Blauwe Bessen Boerderij

Gasselternijveen

Blauwe Bessen Boerderij in Gasselternijveen

Grote zaal met kookstudio

De groepsaccommodatie is uitermate geschikt voor feesten en partijen. Ook wanneer u een vergadering heeft kunt u hier in alle rust maar toch inspirerende omgeving vergaderen. Wilt u een familieweekend organiseren dan bent u bij ons op het juiste adres.

Onze accommodatie beschikt over 40 zitplaatsen. Verder hebben wij ook 40 slaapplaatsen wanneer een nachtje wilt blijven.

Wij organiseren tochten met kar en tractor waarbij u meer over de omgeving (Hunzegebied) komt te weten. Ook hebben wij workshops jams en sappen maken maar ook een high tea kan gemaakt worden.

Wilt u zelf een kookworkshop organiseren dan is de keuken daar uitermate geschikt voor. De keuken beschikt over een quooker, stoomovens, heteluchtovens, magentron, afwasmachines, bordenwarmhouders,10 gaspitten en een vleesplaat (zie foto). Eigenlijk alles om een heerlijke maaltijd te bereiden.

Wanneer u geen zin koken hebt kunt u ook een barbecue bestellen of andere catering. Wij helpen u graag met het uitwerken van een top dag, avond, week of weekend.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met ons.

Blauwe Bessen Boerderij

0599-512529

te Gasselterboerveen

 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Buitenterras, kookstudio. Indien gewenst kunnen wij catering/ borrel en hapjes verzorgen. Maar wanneer u eigen catering verkiest is dit uiterraad ook mogelijk.
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Landelijk gelegen
Toegankelijkheid Een groepsaccommodatie die uitermate geschikt is voor vergadering, feesten en partijen. de accommodatie beschikt over een professionele keuken waar kookworkshops georganisserd kunnen worden. dit alles voor een betaalbare prijs
Parkeergelegenheid Gratis parkeren.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag in overleg
Dinsdag in overleg
Woensdag in overleg
Donderdag in overleg
Vrijdag in overleg
Zaterdag in overleg
Zondag in overleg
Adresgegevens
Adres Gasselterboerv, 9514BS
Plaats Gasselternijveen
Telefoon 0599-512529
Website Bezoek website
Facebook