Allersmaborg

Ezinge

Allersmaborg in Ezinge

De Allersmaborg is een officieel monument en dateert uit de 15e eeuw. Onlangs is het gebouw volledig gerestaureerd. Sindsdien biedt de Allersmaborg u alle faciliteiten voor de perfecte trouwdag, zakelijke bijeenkomst of voor feesten en partijen.

‘’Een bijzondere plek voor een bijzonder moment’’

De Allersmaborg is een officieel monument en dateert uit de 15e eeuw. Onlangs is het gebouw volledig gerestaureerd. Sindsdien biedt de Allersmaborg u alle faciliteiten voor de perfecte trouwdag.
De Allersmaborg is gelegen in de schilderachtige en landelijke omgeving van Noord-Groningen. Omdat u uw trouwdag uitsluitend met vrienden en familie wilt delen, zijn alle publieke ruimtes alleen voor het bruidspaar en hun gasten toegankelijk.
Op de Allersmaborg zijn alle faciliteiten aanwezig voor de huwelijksvoltrekking, de receptie, het diner, het trouwfeest en eventueel de overnachting voor het bruidpaars en gasten.

Ook voor feesten en partijen is de Allersmaborg uitermate geschikt. Wat voor feest of party u ook te vieren heeft, één ding is zeker: het moet gezellig en geslaagd zijn; een bijzondere feestlocatie waaraan u nog lang en met veel genoegen aan terugdenkt. De Allersmaborg is de ideale locatie voor dergelijke feesten en partijen.
Naast een bruiloft of jubileum, zijn er diverse gelegenheden die het waard zijn om met ambiance te vieren. Denkt u eens aan een verjaardag, doopfeest of themafeest.
Vijf verschillende prachtig gerenoveerde kamers bieden voor elke gelegenheid een passende oplossing. De zeer ruime tuin met terras, biedt u de mogelijkheid om op een mooie zonnige dag ook in de buitenlucht te genieten van deze bijzondere feestlocatie.

Voor zakelijke bijeenkomsten biedt de Allersmaborg ook uitkomst. De Allersmaborg is gelegen in de schilderachtige en landelijke omgeving van Noord-Groningen. De Allersmaborg is de ideale locatie voor al uw zakelijke bijeenkomsten. Naast de prachtige kamers, de historie en de natuurrijke omgeving, bieden wij kwalitatieve vergader- en cateringfaciliteiten.
Bij de Allersmaborg kunt u gratis parkeren en de informele maar toch professionele sfeer vormt de perfecte basis voor een geslaagde bijeenkomst.
 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Allersmaweg 64, 9891 TD
Plaats Ezinge
Telefoon 050-5248016
Website Bezoek website
Facebook