Restaurant De Zwaan

Etten-leur

Restaurant De Zwaan in Etten-leur

In Alliance restaurant De Zwaan aan de monumentale Markt in Etten-Leur treft u naast klassieke gerechten vernieuwende en fantasierijke creaties, gemaakt met verrassende producten van verre én het beste uit de eigen streek. Het 17e-eeuwse trapgevelpand beschikt over aparte salons en een serre: uitermate geschikt voor recepties, (bedrijfs)feesten en bruiloften op hoog niveau. De Zwaan laat u bovendien genieten van de museale schilderijencollectie van modernen en impressionisten uit de haagse School en van de fameuze wijnkelder met 20.000 flessen uit Frankrijk en de nieuwe wereld.

Huwelijken, jubilea, recepties én feesten. Restaurant De Zwaan is ook uitermate geschikt voor grote gezelschappen. Bijvoorbeeld om een verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest of huwelijk te vieren.

Van stijlvolle receptie tot uitgebreid buffet, elegant diner of knallende finger food party met entertainment.

 

Alles volledig in stijl, op maat en tot in de puntjes verzorgd. Achter de historische gevel uit de 17e eeuw komt u terecht in salons met veel sfeer. Hier kunt u de tijd stil zetten of juist kennismaken met nieuwe en moderne sensaties op hoog niveau. Classic of trendy.

Maar altijd Unique & Chique.

Salon 1 op de begane grond is een geheel of gedeeltelijk af te scheiden ruimte waar een brede selectie schilderijen hangt de ruimte is goed geventileerd en er is airconditioning. Capaciteit: minimaal 10 personen, vergadering 40 personen, diner 35 personen.

Salon 2 op de eerste etage is geheel afgescheiden en heeft een tuinatmosfeer. Ook deze ruimte is goed geventileerd en heeft airconditioning. Capaciteit: minimaal 10 maximaal 30 personen.

Het gehele restaurantgedeelte kunnen we voor grote gezelschappen ook in zijn geheel reserveren, dit kan eventueel ook op zondag en maandag. Capaciteit diners tot 140 personen.

Bruiloften
We zijn we uiterst bedreven in het organiseren van Bruiloften, naast De Zwaan zijn het stadhuis en de kerk gelegen dus kunnen we daar zeer goede arrangementen voor maken.

Feesten en Recepties
Op hoog niveau. Capaciteit tot 300 gasten.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Trouwlocatie
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Restaurants
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Markt 7, 4875 CB
Plaats Etten-leur
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook