Residence Rhenen

Elst rhenen

Residence Rhenen in Elst rhenen

Tussen de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, ligt Residence Rhenen. Een natuurlijke oase van rust, tevens een bron van uitbundige vreugde. Geheel van deze tijd en toch heerlijk klassiek in uitstraling en gastvrijheid. In Residence Rhenen is alles erop gericht dat u zich onmiddellijk thuis voelt en dat het u aan niets mag ontbreken.

In de bossen van de Utrechtse Heuvelrug vindt u Residence Rhenen. Gelegen op één van de mooiste plekjes van Nederland en toch slechts op tien autominuten van de snelweg A12. Residence Rhenen beschikt over zes sfeervolle ruimten die zowel voor zakelijke als voor feestelijke bijeenkomsten geschikt zijn. Op ons terrein is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Iedere bijeenkomst of evenement heeft een eigen zaalopstelling, wij richten de zaal geheel naar uw wens in. Op de volgende pagina treft u enkele foto’s aan, het geeft een korte impressie van sfeer en mogelijkheden.

Koetshuiszaal 1 en de Bar (begane grond)
Koetshuiszaal 1 is een intieme zaal met een eigen terras, deze zaal leent zich zeer goed voor diners tot 60 personen en feestelijke bijeenkomsten tot 125 personen. Aan Koetshuiszaal 1 grenst de Bar die uitstekend in combinatie hiermee kan worden gebruikt. Bovendien is de Bar voor een aperitief of een pauze tijdens de vergadering te gebruiken.

Koetshuiszaal 2 (begane grond)
Koetshuiszaal 2 is een sfeervolle zaal met een eigen terras, een passende ruimte voor diners tot 145 personen of feestelijke bijeenkomsten tot 250 personen.

De Berg & Boszalen (eerste etage)
Op de 1e etage vindt u twee stijlvolle zalen. Berg & Boszaal 1 heeft een capaciteit tot maximaal 50 personen en Berg & Boszaal 2 voor maximaal 22 personen. Deze twee zalen verlenen zich uitstekend voor vergaderingen als voor intieme diners.

Het Chalet
In de lommerrijke tuin van Residence Rhenen wacht u een verrassing. Hier ligt het Zwitserse Chalet. Bijzonder als bruidssuite met een woonkamer met openhaard en een romantische badkamer met jacuzzi. U wordt ontvangen met Champagne en canapés, ’s ochtends kunt u voor de openhaard of op uw eigen terras genieten van een heerlijk ontbijt. Het Chalet is bovendien ook te reserveren voor een exclusieve meeting met privacy.

Restaurant De Rotisserie
In de voormalige Oranjerie is à la carte restaurant De Rotisserie ondergebracht. Een eigentijds restaurant met een prachtige open keuken, waar de gerechten onder toeziend oog van de gasten worden bereid. Ons restaurant is zeven dagen per week vanaf 11.30 uur geopend voor lunch en diner. Bovendien serveren wij iedere zaterdag- als zondagmiddag een high-tea. ’s Zomers kunt u buiten op het prachtige terras genieten van de lunch, het diner of gewoon een goed glas wijn.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Veenendaalsestraatweg 50, 3921EC
Plaats Elst rhenen
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook