Zaalverhuur, voor workshops en andere activiteiten

Eindhoven

Zaalverhuur, voor workshops en andere activiteiten in Eindhoven

Wij bieden een grote zaal van circa 150m² in Eindhoven. Deze is goed te gebruiken als vestigingsplaats voor trainingen, coaching en workshops. Ook is de professioneel ingerichte fotostudio te huren. Kijk daarvoor op www.hennysep.com De zaal wordt doordeweeks gebruikt voor danslessen en is dus voorzien van een grote spiegelwand. We verhuren de zaal van maandag tot vrijdag van 12:00 uur tot 17:00 uur en zaterdag en zondag de hele dag.

Wij bieden een grote zaal van 150m² in Eindhoven. Deze is goed te gebruiken als vestigingsplaats voor trainingen, coaching en workshops. De zaal wordt doordeweeks gebruikt voor danslessen en is dus voorzien van een grote spiegelwand. We verhuren de zaal van maandag tot vrijdag van 12:00 uur tot 17:00 uur en zaterdag en zondag de hele dag. Ook is de professioneel ingerichte fotostudio te huren. Kijk daarvoor op www.hennysep.com

Verder zijn er een kleedkamers met douches en een bar aanwezig, waar gebruik van gemaakt kan worden. Ook hebben wij een beamer, mocht u deze nodig hebben.

De ruimtes lenen zich NIET voor feestjes met zelf verzorgde consumpties of grote aantalen feestvierders. Is ook geen tapvergunning zodat alcohol alleen geschonken mag worden in besloten groepen.

Locatie
Het pand ligt net buiten het centrum van Eindhoven. Het is makkelijk te bereiken met de auto en  met het openbaar vervoer. Vanaf het centraal station in Eindhoven is het pand binnen 10 minuten gemakkelijk te bereiken met verschillende bussen.

Parkeerruimte
Er zijn 6 privé parkeerplaatsen. Verder zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen gelegen aan het pand.

Tarieven
Wij bieden flexibele huurconstructies. U kunt het pand per uur huren, maar er is ook verhuur mogelijk per dagdeel of voor de hele zaterdag. Wij bieden huurconstructies op maat tegen redelijke huurtarieven. Tarieven variëren van € 20, - per uur tot € 125, - per dag

Wanneer u ons pand wilt bezichtingen of meer informatie wilt kunt u contact opnemen via telefoonnummer: +31 (40) 246 30 95 of mailen naar: [email protected]
 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Kleedkamers met douches en een bar aanwezig waar gebruik van gemaakt kan worden. Ook hebben wij een beamer, mocht u deze nodig hebben.
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Modern
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk - ruimtelijk
Parkeergelegenheid Er zijn 6 privé parkeerplaatsen. verder zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen gelegen aan het pand.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 09:00-22:00
Dinsdag 09:00-22:00
Woensdag 09:00-22:00
Donderdag 09:00-22:00
Vrijdag 09:00-22:00
Zaterdag 09:00-18:00
Zondag 09:00-18:00
Adresgegevens
Adres Thorvaldsenlaan 4, 5623 BM
Plaats Eindhoven
Telefoon 040 – 246 30 95
Website Bezoek website
Facebook