Foodinc. locatie

Eindhoven

Foodinc. locatie in Eindhoven

Zoekt u in het centrum van Eindhoven een rustig gelegen locatie voor een vergadering, training, groepsgesprek of (markt)onderzoek. Onze locatie is goed bereikbaar en heeft (betaalde) parkeergelegendheid voor de deur. Tevens is het mogelijk om in een meekijkruimte via een one-way-mirror en/of LCD scherm direct mee te kunnen kijken naar de andere ruimte.

INSPIREREND Gelegen in het centrum van Eindhoven, vlakbij het PSV-stadion, in een typische jaren ’30 woning met 2 sfeervol ingerichte ruimtes in de vorm van een kamer-en-suite. Op mooie dagen kunt u genieten van een heerlijke lunch in onze gezellige stadstuin. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur (laag tarief) en de locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
FACILITEREND De voorkamer is ingericht als comfortabele meekijkruimte met one-way-mirror en LCD-scherm (geschikt voor maximaal 4 personen). De achterkamer is ingericht in vergadersetting en voorzien van een videocamera (maximaal 8 personen). U kunt dus direct meekijken en/of op een later moment via een dvd-opname alles terugkijken. Vanzelfsprekend bieden wij WiFi aan, een flipover en andere presentatie materialen zoals een beamer zijn op verzoek in te zetten. Een gastvrouw die u tijdens uw verblijf ‘op uw wenken bedient’ behoort ook tot de mogelijkheden.
CONCURREREND Voor een ochtend vergaderen, een middag training geven of een hele dag interviews voor (markt) onderzoek, u bent van harte welkom tegen een zeer concurrerend en flexibel tarief. Wij stellen graag een passend pakket op basis van uw specifieke behoefte voor u samen.
Voor info en reserveringen: T. 040-2963430 of E. [email protected]

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen WiFi, flipover, beamer, uitgebreide catering en gastvrouw op aanvraag, stadstuin
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer 2 sfeervol ingerichte ruimtes in de vorm van een kamer-en-suite
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid Parkeren voor de deur (goedkoop tarief)
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 8.30-17.00 uur (avond op aanvraag)
Dinsdag 8.30-17.00 uur (avond op aanvraag)
Woensdag 8.30-17.00 uur (avond op aanvraag)
Donderdag 8.30-17.00 uur (avond op aanvraag)
Vrijdag 8.30-17.00 uur (avond op aanvraag)
Zaterdag op aanvraag
Zondag op aanvraag
Adresgegevens
Adres Mauritsstraat 56, 5611 AB
Plaats Eindhoven
Telefoon 040-2963430
Website Bezoek website
Facebook