Auberge Eeckaerde

Eindhoven

Auberge Eeckaerde in Eindhoven

Feest locatie Auberge Eeckaerde is onlangs geheel gerenoveerd. De Mooiste Feest Locatie van Eindhoven. Feest locatie Auberge Eeckearde is zeer de moeite waard om keer te komen bezichtigen. Maak hiervoor eerst een afspraak. De sfeervolste feest locatie van Eindhoven en omstreken. Dat is feestlocatie Auberge Eeckaerde ten voeten uit. Met een prachtige tuin en een sfeervol terras, is dit een top feest locatie voor al uw ontvangsten! Auberge Eeckaerde is een nostalgische herberg uit de achttiende eeuw. Deze uiterst sfeervolle feest locatie is geschikt voor diverse soorten ontvangsten, zoals bijvoorbeeld recepties, familiefeesten en huwelijksfeesten. Deze feest locatie beschikt over drie zalen: de ontvangstruimte, het bargedeelte en de voorkamer. In de herberg worden diverse evenementen georganiseerd, zoals bruiloften, diners, dinnershow, vergaderingen, seminars, productpresentaties, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, themafeest en feesten en partijen. Auberge Eeckaerde: de sfeervolste van alle party centra in Brabant!  

Auberge Eeckaerde: de sfeervolste van alle party centra in Brabant!
La Casserole Party Service en exclusieve Catering Service kan voor u ook actieve programma’s organiseren, zoals workshops, outdoor activiteiten en sport & spel. Auberge Eeckaerde heeft de capaciteit om tussen de 20 en de 200 personen te ontvangen, waarbij de feest locatie altijd exclusief voor u is gereserveerd. Voor meer informatie over de mogelijkheden van deze feest locatie, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Vele bruidsparen hebben op deze feestlocatie een fantastisch Walking dinner / diner voor hun huwelijksfeest laten verzorgen. Auberge Eeckaerde: het sfeervolste partycentrum van Brabant!

Trouwlocaties regio Eindhoven
La Casserole Catering Service heeft 3 prachtige locaties in de regio Eindhoven. De mooiste trouwlocatie is misschien wel Kasteel Henkenshage, maar partycentrum Aubergerie de Leesthoeve die vorig jaar geheel gerenoveerd is in de lounge sfeer is zonder meer één fantastische locatie voor uw huwelijk.

Bruidssuite regio Eindhoven
Kasteel Henkenshage en Aubergerie de Leesthoeve bezitten allebei een prachtige bruidssuite.

High Tea Eindhoven
Op onze bijzondere locatie Auberge Eeckaerde in Eindhoven hebben wij de arrangementen voor u:
High Tea
Tapa, Tapas
Warm koud buffet
Chinees indisch buffet
Luxe Borrelhapjes
Walking Dinner
Barbecue
Wok, Wokken
Italiaans Buffet


 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Icaruslaan 28a, 5631 LD
Plaats Eindhoven
Telefoon 0499 375537
Website Bezoek website
Facebook