Landgoed Sparrendaal

Driebergen-rijsenburg

Landgoed Sparrendaal in Driebergen-rijsenburg

De Buitenplaats Sparrendaal is een historisch buiten dat al 250 jaar een plaats inneemt in Driebergen-Rijsenburg. Sinds 2000 is de Buitenplaats eigendom van de Vereniging Hendrick de Keyser te Amsterdam. In 2007 is Locatieverhuur Sparrendaal opgericht voor de exploitatie van het huis. De manager mevrouw E. Roggeveen-Smits zal graag uw gastvrouw zijn voor recepties, vergaderingen, huwelijken, workshops, diners en andere evenementen. Samen met onze uitstekende cateraars zullen wij borg staan voor een onvergetelijk verblijf in ons mooie buiten.

Trouwen op Sparrendaal
De huwelijken van de gemeente Utrechtse Heuvelrug worden in Driebergen-Rijsenburg voltrokken op Sparrendaal. De ambiance van de buitenplaats maken uw huwelijk tot een onvergetelijke dag. Het rustieke karakter illustreert het bijzondere van deze dag voor u.
Uw huwelijksvoltrekking kan uiteraard gecombineerd worden met een passende receptie aansluitend op de huwelijksvoltrekking. Onze cateringsvoorziening biedt daartoe vele mogelijkheden.
In en rondom de buitenplaats zult u volop plekjes vinden voor een prachtige fotoreportage.


Receptie of ontvangst
Wanneer u eens een keer iets bijzonders wilt organiseren bij een speciale gelegenheid, dan is een receptie op Sparrendaal een unieke kans. Uw gasten zullen de verwarmende 18e eeuwse ambiance als bijzonder en onvergetelijk ervaren. Naast de unieke ambiance zal ook de verzorging door onze cateraar uw receptie of ontvangst extra luister bijzetten. We kunnen groepen ontvangen tussen de 20 en 100 personen. Bij mooi weer kan gebruik gemaakt worden van de prachtige tuin achter het huis.

Uw recepties kunnen extra luister worden bijgezet door live muziek in ons huis te organiseren. Onze ruimtes kennen een mooie akoestiek. Voor uw gasten is belangrijk dat uw locatie goed bereikbaar is. Ons huis kent een uitstekende bereikbaarheid.


Vergaderingen
Verenigingen, bedrijven en diverse andere organisatie kunnen bij ons terecht voor een representatieve vergaderlocatie. De rust en de ambiance van de buitenplaats staan borg voor een prima vergaderambiance. Er staan een groot aantal zalen ter beschikking en afhankelijk van het aantal deelnemers en de doelstelling van de vergadering kiezen wij met u een passende zaal.

Onze vergaderzalen bevinden zich op de zogenaamde beletage (verhoogde parterre) en op de eerste etage. Wij kunnen groepen herbergen van 5 tot wel 50 deelnemers aan de vergadering, desnoods in verschillende ruimtes.
Uiteraard staan diverse voorzieningen ter beschikking. Naast de unieke ambiance zal ook de verzorging door onze cateraar u ondersteunen bij het maximaal aandacht aan uw vergadering te kunnen besteden.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Buitenlocaties, Landgoederen
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Hoofdstraat 89, 3971 KE
Plaats Driebergen-rijsenburg
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook