Inspiratie- & Congrescentrum Duurzaamheidsfabriek

Dordrecht

Inspiratie- & Congrescentrum Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht

Vergaderen, brainstormen, ontmoeten, inspireren, eten & drinken op een creatieve broedplaats voor innovatie en duurzaamheid. En dat allemaal op het leerpark in Dordrecht. Het is een uitstekende en inspirerende locatie voor een brainstormmiddag, een vergadering, seminar of een netwerkborrel.

Vergaderen, brainstormen, ontmoeten, inspireren, eten & drinken op een creatieve broedplaats voor innovatie en duurzaamheid. En dat allemaal op het leerpark in Dordrecht. De Duurzaamheidsfabriek heeft een aparte verdieping voor kennisdeling en ontmoeting, die geheel is ingericht volgens de principes van de circulaire economie. Het is een uitstekende en inspirerende locatie voor een brainstormmiddag, een vergadering, seminar of een netwerkborrel. Alles kan worden gecombineerd met een rondleiding door de Duurzaamheidsfabriek en een gemeenschappelijke lunch of diner. Gezelschappen van 5 tot 300 personen zijn bij ons welkom!

Drechtwerkdiversiteit, uw partner op het gebied van catering & horeca, verwelkomt u en uw gezelschap graag zowel op locatie, als in het Grand Café Bellissimo. Ons team en onze dienstverlening kenmerken zich door hun extra warmte, hartelijkheid en laagdrempeligheid in combinatie met professionaliteit en heerlijk eten.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Congres- en vergaderlocaties
Aantal zalen
Voorzieningen terras, restaurant, flexplek, bar
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Modern
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk
Parkeergelegenheid Gratis parkeren
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Leerparkpromenade 50, 3312 KJ
Plaats Dordrecht
Telefoon (078) 6572117
Website Bezoek website
Facebook