Energiehuis

Dordrecht

Energiehuis in Dordrecht

Het Energiehuis Dordrecht is een voormalige elektriciteitscentrale aan de rand van het historische centrum van Dordrecht. De imposante energiehallen zijn met behoud van de originele details getransformeerd tot moderne concert- en theaterzalen, leslokalen, studio’s, ateliers, vergaderruimten en een grand café. Dit maakt de locatie bijzonder geschikt voor bedrijfspresentaties, conferenties, recepties, workshops, festivals, beurzen en feesten.

Het Energiehuis Dordrecht is een voormalige elektriciteitscentrale aan de rand van het historische centrum van Dordrecht. De imposante energiehallen zijn met behoud van de originele details getransformeerd tot moderne concert- en theaterzalen, leslokalen, studio’s, ateliers, vergaderruimten en een grand café. Dit maakt de locatie bijzonder geschikt voor bedrijfspresentaties, conferenties, recepties, workshops, festivals, beurzen en feesten.

In het Energiehuis zijn ToBe Cultuurcentrum, Schouwburg Kunstmin, Poppodium Bibelot en grand café Khotinsky gevestigd. Geef uw evenement een uniek karakter door hun culturele kennis in te zetten.

Zalen
De Main Stage (410 m²) heeft een verhoogd podium en groot balkon. Evenals de Power Stage (210 m²) zeer geschikt om met geluid, licht en projecties te werken. De imposante industriële theaterzaal Machine 3 (520 m²) heeft een glazen achterwand, een vlakke vloer en een verplaatsbare tribune met 300 stoelen. Muziekzaal Ketel 1 (192 m²) is zeer geschikt voor bijeenkomsten met een muzikale omlijsting, heeft een inschuifbare tribune en is te koppelen aan grand café Khotinsky. Theaterzaal Ketel 2 (224 m²) heeft tribune voor 200 personen en is ook geschikt als ontvangstruimte.Elke ruimte is afzonderlijk te huur of in combinatie met andere zalen of kleinere ruimtes (25-150 m²).

 

 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen terras, restaurant, flexplek, bar
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Modern
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk
Parkeergelegenheid Gratis parkeren
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Noordendijk 148, 3311 RR
Plaats Dordrecht
Telefoon 078 890 3310
Website Bezoek website
Facebook