Landgoed Zonheuvel - Hotel & Conferentiecentrum

Doorn

Landgoed Zonheuvel - Hotel & Conferentiecentrum in Doorn

Centraal gelegen in Nederland, op één van de hoogste punten van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. De stijlvolle accommodatie op het gelijknamige landgoed is omgeven door maar liefst 48 ha bosgebied. Een rijk verleden en een overweldigende omgeving maken van Hotel Conferentiecentrum Zonheuvel een toplocatie voor al uw bijeenkomsten.

Hotel
Landgoed Zonheuvel ligt in Doorn, op 25 km van Utrecht – op de Utrechtse Heuvelrug en beschikt over 110 hotelkamers, 35 vergaderzalen, sauna en turks bad, restaurant, bar en kasteel Maarten Maartenshuis. Het is gelegen in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, op slechts 5 minuten rijden van de snelweg A12. In het gehele hotel is gratis WIFI beschikbaar.

Hotel kamers
Alle hotelkamers hebben uitzicht op het omliggende groen en zijn voorzien van douche, toilet, wekkerradio, kluisje, fohn, kleurentelevisie, telefoon en gratis wifi internetaansluiting. Elke kamer heeft een eigen badkamer (bad of douche) en een uitgebreid ontbijtbuffet is bij de kamerprijs inbegrepen. Er is 1 mindervaliden kamer. Toeristenbelasting is exclusief EUR 1.42 pppn.

Restaurant
Restaurant Fleuri serveert lunch- en dinergerechten bereid met biologische groenten en fruit. Het biedt ook specialiteiten zoals zelfgemaakte appeltaart. p>

Maarten Maartenshuis
Kasteel Maarten Maartenshuis biedt 8 vergaderzalen waaronder 3 stijlzalen en een Openluchttheater. Het kasteel is een officieel huis der gemeente en een schitterende romantische trouwlocatie voor uw huwelijk. In het kasteel vinden ook kasteeldiners plaats, recepties en feesten.

Vergaderzalen
Het Paviljoengebouw met de hotelkamers herbergt een congreszaal geschikt voor 500 gasten en ruim 30 functionele vergaderzalen voor bijeenkomsten van diverse aard en grootte.

In het kasteelachtige Maarten Maartenshuis vindt u een aantal vergaderruimtes die in de originele staat bewaard zijn gebleven. Als u wilt vergaderen in Utrecht in een stijlvolle omgeving, dan zijn deze zalen een zeer goede keus.

In het Koetshuis vindt u acht zalen, waar u kunt vergaderen. Tevens kunt u hier gebruik maken van diverse kleinere vergaderkamers.

Voor vergaderen onafhankelijk van het hotel of de andere gebouwen, raden wij u het gebruik aan van het midden in het bos gelegen Lodge.

Alle zalen hebben daglicht en zijn standaard uitgerust met een flipover, whiteboard en een trainingskoffer

Faciliteiten
U kunt ontspannen in de sauna of het Turks bad. Deze faciliteiten kunnen ook worden gehuurd worden voor privégebruik. Het hotel biedt wandel- en fietskaarten van de omgeving. Daarnaast biedt het hotel fietsverhuur om de schitterende omgeving en Kaapse Bossen per fiets te ontdekken.


Locatie
Doorn is een dorp in de Nederlandse provincie Utrecht, vlakbij Utrecht, Zeist, Amersfoort en Wijk bij Duurstede. De Utrechtse Heuvelrug is tegenwoordig een nationaal park. Het hotel is schitterend gelegen in de Kaapse bossen op de Utrechtse Heuvelrug in Doorn.

Tips in de omgeving
Bij onze receptie vind u een officieel VVV Informatiepunt, met wandel- en fietskaarten en een groot aanbod aan actuele evenementen en andere bezienswaardigheden.

Duurzaam ondernemen
Als deelnemer aan het milieuprogramma Op Kop van de Provincie Utrecht hebben wij een intentieverklaring getekend om onze bedrijfsvoering klimaatneutraal te maken en de CO2 uitstoot aanzienlijk terug te dringen.

CO2 uitstoot
Op het gebied van CO2 uitstoot voeren een tweesporenbeleid. Onze CO2 uitstoot proberen wij zoveel mogelijk te reduceren door bewustwording en concrete maatregelen. Het reduceren van de uitstoot is een continu proces. De resterende CO2 uitstoot compenseren wij volledig via de Climate Neutral Group, waardoor wij een klimaatneutrale locatie zijn.

Concrete maatregelen
Al geruime tijd zijn wij bezig om de milieudruk van onze onderneming te verminderen.

Gescheiden afvalinzameling, milieuvriendelijke schoonmaakproducten, FSC papier, spaarlampen en LED verlichting, UTZ gecertificeerde koffie, biologische zuivelproducten, energie- en waterbesparende maatregelen, een warmtewisselinstallatie en meer. Voor ons is duurzaam ondernemen gewoon DOEN!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent naast het streven naar winst ook rekening houden met het effect van de activiteiten op het milieu en oog hebben voor de menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf. Het gaat erom een balans te vinden tussen people, planet en profit.
 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen 100-500 personen
Locatie type Restaurants, Hotels, Theaters en schouwburgen, Kastelen en landhuizen, Buitenlocaties, Congres- en vergaderlocaties, Evenemententerreinen, Landgoederen
Aantal zalen
Voorzieningen Hotel met 110 hotelkamers, Restaurant, Terras, 35 vergaderzalen, congreszaal tot 500 personen, Kasteel Maarten Maartenshuis, Chalet, Koetshuis, Sauna & Turks stoombad, Cafe Bar Kronkels
Beeld & Geluid
Internet Wi-Fi
Catering
Activiteiten
Sfeer 4 gebouwen op landgoed zonheuvel, van modern naar klassiek
Toegankelijkheid Rolstoel vriendelijke zalen beschikbaar
Parkeergelegenheid Gratis voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 24/7
Dinsdag 24/7
Woensdag 24/7
Donderdag 24/7
Vrijdag 24/7
Zaterdag 24/7
Zondag 24/7
Adresgegevens
Adres Amersfoortseweg 98, 3941 EP
Plaats Doorn
Telefoon 0343-473500
Website Bezoek website
Facebook https://www.facebook.com/Zonheuvel