Het Veranderhuis

Doorn

Het Veranderhuis in Doorn

Bezoek de tien verschillende Veranderkamers. Zie waar niet veranderen toe leidt. Want niet veranderen is hetzelfde als uw adem inhouden en dat houdt geen mens lang vol. Daarom verander. Doe tijdens een digitaal bezoek aan het Veranderhuis alvast inspiratie op.

Kom naar het Veranderhuis!
Voor de deur staand is het een fraai, maar normaal pand. Eenmaal binnen blijft de verrassing nihil met het zicht op een klassieke majestueuze houten trap. Alle deuren zijn het zelfde. Met de knop in de hand verandert alles. Het beeld, het geluid en soms zelfs de lucht.

Verandert u mee?
Oma's kamer geeft de noodzaak tot veranderen het beste weer. Stel u voor dat de laatste vijftig jaar niets veranderd zou zijn? In Tante Mar kunt u altijd aanschuiven. Zo was het vroeger. Zo is het nu. Ondanks de sfeer van rond 1910 krijgt u altijd verse koffie. Is het doel van uw bezoek om een gesprek te hebben met een van de DOOR coaches dan zult u ontvangen worden in de Heerenkamer.

Heel bijzonder is het als u een boterham mee eet in de Fifties, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. In de avond mee eten is aanschuiven aan het zwaard van de VOC-kamer en smullen van wat de pot schaft.

Het trappenhuis
Het leven is één maskerade. Als kind heb je al te maken met Sinterklaas, Zwarte Piet en de Kerstman. Iedere dag word van je een andere houding, een andere instelling en een andere lach verwacht. Je kunt heel snel veranderen door plaats te nemen achter een masker en tegen jezelf zeggen: “Hoe zou ik zelf moeten verbeteren en veranderen?”

De eerste en tweede etage.
Op de eerste etage bevinden zich het DOOR-Kantoor, de Bibliotheek, de Denkkamer, het Bouwtheater en de Kerststube, waar het 365 dagen per jaar Kerstmis is. Op de tweede etage is het DOOR Kantoor met een warme KLANT-kamer en een VAT kamer. Beide kamers zijn als ondernemer om van te genieten.

Creatief Vergaderen?
Zoekt u een accommodatie die aansluit bij de doelstelling van het overleg? Het ‘Veranderhuis’ is een zeer creatieve mogelijkheid. Het Veranderhuis, een unieke vergaderlocatie te Doorn, is een initiatief van DOOR Training & Coaching. Wilt u uw (eigen) bedrijf of afdeling veranderen, verandermanagement binnen uw organisatie bespreekbaar maken, klantgerichter, verkoopgedreven of efficienter maken neem dan contact op.

Naast Verandertrajecten kunt u ook met uw Manangement Team voor strategische trajecten het Veranderhuis bezoeken. Informeer naar de inspirerende vergader mogelijkheden.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Veranderkamers, Catering, Presentatie hulpmiddelen, Vriendelijke bediening
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Creatief, insprirerend, luxe, modern, oud, nieuw, kerst, theater, verandering, fifties, wit
Toegankelijkheid Begane grond, eerste en tweede verdieping
Parkeergelegenheid Gratis parkeren
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Ijskelderlaan 1, 3941 HS
Plaats Doorn
Telefoon 0343 49 94 00
Website Bezoek website
Facebook