Willibrordhaeghe

Deurne

Willibrordhaeghe in Deurne

Oorspronkelijk was Willibrordhaeghe een klooster met priesteropleiding. Na een grondige verbouwing, die voltooid is in april 2004, is het nu een modern viersterren-hotel met uitgebreide vergaderfaciliteiten. De historie en de oorspronkelijke sfeer zijn bewaard gebleven. Deze combinatie van heden en verleden geeft Willibrordhaeghe haar unieke karakter en beleving.

De gehele accommodatie is geschikt voor uw één- of meerdaagse bijeenkomsten. Voor iedere activiteit kunnen wij u faciliteiten op maat bieden voor zowel grote als kleine groepen (5-150 personen). Op audiovisueel gebied beschikken wij over moderne apparatuur. Ook voor (bedrijfs-)feesten van 10 tot 600 personen is Willibrordhaeghe een originele locatie, die veel te bieden heeft.


U vindt in Willibrordhaeghe 22 zalen van verschillende afmetingen, 79 hotelkamers, een bruidssuite, een sfeervolle bar, een multifunctionele kapel, moderne fitnessruimte en een intieme binnentuin. In ons gezellige restaurant serveren wij ontbijt, lunch en diner. Onze à la carte-kaart biedt een verrassende keuze van internationale en regionale gerechten.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Vlierdenseweg 109, 5753 AC
Plaats Deurne
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook