Landgoed Singraven

Denekamp

Landgoed Singraven in Denekamp

In een lus van de Dinkel, temidden van prachtig natuurschoon ligt Huis Singraven, aan het eind van een statige oprijlaan. De prachtige stijlkamers herbergen de unieke persoonlijke verzameling meubelen, schilderijen, zilver, keramiek en wandtapijten die Laan met grote liefde en kennis bijeenbracht. Bijzonder is dat aan het aristocratische maar tegelijk huiselijke interieur sinds Laans dood niets veranderd is. Het lijkt of 'meneer' zo weer binnen kan stappen. De Grote Hal van Huis Singraven is volledig in Lodewijk XV- en Lodewijk XVI-stijl.

Landgoed Singraven kent een rijke historie die begint met haar ontstaan als riddergoed in de middeleeuwen (1381). Het landgoed biedt natuurliefhebbers, kunstkenners, rustzoekers, recreanten en feestelijke gasten talloze mogelijkheden.

 

Trouwen in de stijlvolle sfeer van singraven

Het Huis Singraven, de statige havezate, is een sprookjesachtig decor voor de 'dag van uw leven'. De klassieke interieurstijl van de Grote Hal verleent uw huwelijksvoltrekking een bijzonder cachet. Vele bruidsparen uit het hele land gingen u voor.

Na de ceremonie snijdt u de bruidstaart aan of heft u het glas in de eetkamer van het Huis. Hierna kunt u de dag voortzetten met een diner of buffet in het aan de binnenplaats gelegen Koetshuis of in restaurant De Watermolen. Uiteraard past ook een bezichtiging van het landgoed in het programma.

Om de exclusiviteit van een trouwerij op Singraven te waarborgen, bieden wij deze mogelijkheid niet onbeperkt. Huwelijken vinden uitsluitend plaats op donderdag, vrijdag en zaterdag.

 

Dineren met smaal en allure

Landgoed Singraven biedt exclusieve mogelijkheden voor diners en lunches. Het Koetshuis aan de binnenplaats met z'n authentieke interieur is een smaakvolle omgeving voor een diner of buffet voor maximaal zestig personen. Het Koetshuis leent zich ook prima voor een koffietafel of champagneontvangst.
De eetkamer van het Huis Singraven is een aristocratisch decor voor chique etentjes in intieme kring (maximaal twintig personen).

Een dineetje in Huis Singraven of het Koetshuis kunt u persoonlijk en flexibel invullen, met de service- en cateringkwaliteit die u wenst. De beheerder van Huis Singraven kan hierover adviseren en neemt ook de zorg voor de catering graag van u over.

Wilt u een grotere groep ontvangen, dan kunt u terecht in Restaurant De Watermolen. Dit specialiteitenrestaurant - op een steenworp afstand van Huis Singraven - heeft al generaties lang de Twentse gastvrijheid hoog in het vaandel staan.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Trouwlocatie
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Buitenlocaties, Landgoederen
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Molendijk 37, 7591 PT
Plaats Denekamp
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook