Zalencentrum Kristal

Den haag

Zalencentrum Kristal in Den haag

Zalencentrum Kristal in Den Haag is de plek om uw gasten zorgeloos in alle luxe te ontvangen. Zakelijke bijeenkomsten of particuliere activiteiten.

Zalencentrum Kristal in Den Haag is de plek om uw gasten zorgeloos in alle luxe te ontvangen. Zakelijke bijeenkomsten of particuliere activiteiten, Zalencentrum Kristal biedt met zijn multifunctionele zalen alle mogelijkheden voor een geslaagde activiteit. Een bruiloft, een verjaardagsfeest(je), een dansavond of een (zakelijke) diner, lunch of welk ander gelegenheid dan ook. Voor al uw activiteiten staan wij bij Zalencentrum Kristal garant voor een onvergetelijke tijd.

Onze zalen zijn gloednieuw en voorzien van een eigen ingang, keuken, bar, toiletten en een rustkamer (voor bijvoorbeeld het bruidspaar). Doordat al onze zalen over een eigen ingang beschikken zullen u en uw gasten op geen enkele wijze enige hinder/last ondervinden van de bezoekers van onze andere zalen.

In totaal beschikt Zalencentrum Kristal over een viertal (feest)zalen met verschillende capaciteiten. Zo kunt u zowel voor uw kleinere activiteiten als uw grootse bruiloften bij ons terecht. Van vergaderzalen tot grote feestzalen. Zalencentrum Kristal is daarin voorzien. Met de aanwezigheid van een kinderzaal is tevens aan de kinderen gedacht.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen trouwzaal
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Luxe, romantisch, modern
Toegankelijkheid Alle zalen zijn voorzien van een eigen ingang, rolstoelvriendelijk
Parkeergelegenheid Gratis parkeren
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 10:00 - 20:00
Dinsdag 10:00 - 20:00
Woensdag 10:00 - 20:00
Donderdag 10:00 - 20:00
Vrijdag 10:00 - 20:00
Zaterdag 10:00 - 20:00
Zondag 11:00 - 20:00
Adresgegevens
Adres Wegastraat 77, 2516 AN
Plaats Den haag
Telefoon 070 383 75 63
Website Bezoek website
Facebook