Pepperoni - World Trade Center The Hague

Den haag

Pepperoni - World Trade Center The Hague in Den haag

Schitterende feestlocatie in Den Haag

Feestlocatie Pepperoni is gevestigd in het World Trade Center The Hague. Midden in het innovatieve Beatrixkwartier staat onze trendy maar gezellig ingerichte feestlocatie. Pepperoni is bij uitstek geschikt voor uw bedrijfsfeest, borrel, bruiloft of receptie.

Vanwege de inrichting en opzet is het bij Pepperoni mogelijk om zowel voor kleine als grote groepen te reserveren. Ons pand biedt plaats voor groepen van 30 tot 500 personen. Onze locatie bestaat feitelijk uit twee in elkaar overlopende gedeelten, die apart of in conbinatie gehuurd kunhnen worden: een grand café voor groepen tot 100 personen en de fraaie WTC Plaza met palmbomen van zo´n 15 meter hoog, voor groepen tot 500 personen

 

Prijsindicatie

Wanneer u gebruik maakt van onze catering betaalt u geen zaalhuur. Dit geldt ook wanneer u alleen de drankjes door ons laat severen en zelf het eten verzorgt. Wij bieden arrangementen voor een feestavond met vier uur lang onbeperkt gebruik van drankjes vanaf slechts 20,00 p.p. De zaal los huren zonder drankafname is niet mogelijk. Wel is het in overleg mogelijk om bij afname van dranken zelf de catering van uw maaltijd te verzorgen.

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op om meer informatie over mogelijkheden en prijzen per e-mail te ontvangen, of om of de locatie te bekijken. Telefoonnummer: 070 3830517. 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Bar, feestzaal, overdekt plein tot 500 personen, trouwen op locatie etc. restaurant
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Modern en sfeervol
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk, nabij openbaar vervoer
Parkeergelegenheid Parkeergarage
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag tot 01:00
Dinsdag tot 01:00
Woensdag tot 01:00
Donderdag tot 01:00
Vrijdag tot 01:00
Zaterdag tot 01:00
Zondag tot 01:00
Adresgegevens
Adres Prinses beatrixlaan 590, 2595 BM
Plaats Den haag
Telefoon 070 3830517
Website Bezoek website
Facebook