O'Casey's Irish Pub

Den haag

O'Casey's Irish Pub in Den haag

De zaal, genoemd naar Sam Malone, kan gebruikt worden voor maximaal 80 personen. De zaal is ingericht in de typische warme pub sfeer.

O'Casey's is een van de bekendste pubs van Den Haag.

De typische sfeer met de producten van Ierland en Engeland staat centraal en trekt vele internationale gasten.

Sinds 2008 is O'Casey's geheel gerenoveerd in zijn oude staat. De eerste verdieping (Sam Malone Functionroom) kan gebruikt worden voor allerlei zakelijke of prive doeleinden. Sarah's Garden was ooit onderdeel van het paleis Noordeinde en is een geweldige tuin om een lunch, diner of borrel te nuttigen. Ook de tuin kan gedeeltelijk afgehuurd worden.

De zaal heeft alle faciliteiten voor de diverse doeleinden zoals wifi, geluidsinstallatie, computer voor presentaties en 4 schermen.

Ons doel is om een pub te zijn die de beste kwaliteit biedt in eten, drinken en service. Een ieder die binnenkomt ervaart de warme en welkome sfeer die uniek is in de horeca. Wij serveren de beste huiswijnen en heerlijke Lavazza koffie. Wij hebben 10 (internationale) bieren op tap waaronder uiteraard Guinness, Kilkenny en Magners Cider.

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten.

Slain!

 

 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen O'Casey's beschikt over alle faciliteiten om een geslaagde borrel, vergadering of feest te organiseren. Beamers, geluidsinstallatie, internet, buffet en catering is mogelijk.
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Gelegen in het centrum van den haag in het voormalig koetshuis van het paleis noordeinde is o'casey's pub. de tuin was ooit onderdeel van de paleistuinen en kan ook voor uw partij of borrel gebruikt worden.
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid Parkeren kan voor de deur. in 2011 opent een geheel nieuwe parkeergarage om de hoek.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 16:00
Dinsdag 16:00
Woensdag 16:00
Donderdag 16:00
Vrijdag 16:00
Zaterdag 12:00
Zondag 12:00
Adresgegevens
Adres Noordeinde 140, 2514GP
Plaats Den haag
Telefoon 070 3630698
Website Bezoek website
Facebook