Magnolia Center

Den haag

Magnolia Center in Den haag

Magnolia Center staat bekend om zijn gastvrijheid, flexibiliteit en professionaliteit. De ruimte is gelegen in de Haagse Bloemenbuurt, tegenover Rijksmonument de Papaverhof van architect Jan Wils, met voldoende parkeergelegenheid en gezellige restaurantjes in de omgeving en het strand van Kijkduin op een steenworp afstand.

Onze ruimtes zijn multifunctioneel en in te delen zoals u dat wil, enkele voorbeelden zijn: Ruimte 1 , 2 en 3: voor het houden van, vergaderingen, workshops, cursus, presentaties, bijeenkomst, lunch, kledingparty, babyshower, exposities. Een verjaardagsfeestje of knutselmiddag voor kinderen behoort ook tot de mogelijkheden. Ruimte 4: coache / spreekkamer voor o.a. 1- op -1 sessie. Ruimte 5: massage / behandelkamer, is ideaal zijn voor therapeuten en starters zonder eigen praktijk. Ruimte 6: te gebruiken als praktijk / yogaruimte. Zelf een flexwerkplek uitkiezen om te werken of om elkaar te ontmoeten in één van onze gezellige ruimte's. U ziet het al er zijn talloze mogelijkheden, Magnolia Center biedt U de ruimte om zelf iets te organiseren. Heeft u ideeën of interesse om zelf iets te organiseren? Neem dan contact met ons op! Tel. 0628 30 41 34 E-mail: [email protected]
Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte
Oppervlakte 54 m2
Aantal personen 0-25 personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid Eigen installatie
Internet Wi-Fi
Catering
Activiteiten
Sfeer Magnolia center staat bekend om zijn gastvrijheid, flexibiliteit en professionaliteit. de ruimte is gelegen in de haagse bloemenbuurt, tegenover rijksmonument de papaverhof van architect jan wils, met voldoende parkeergelegenheid en gezellige restaurantjes in de omgeving en het strand van kijkduin op een steenworp afstand.
Toegankelijkheid Onze locatie bevindt zich op de begane grond en is rolstoelvriendelijk.
Parkeergelegenheid Vanaf 17.00 tot 21.00 betaald parkeren..
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 08:30 - 16:30 in de avond open op afspraak
Dinsdag 08:30 - 16:30 in de avond open op afspraak
Woensdag 08:30 - 16:30 in de avond open op afspraak
Donderdag 08:30 - 16:30 in de avond open op afspraak
Vrijdag 08:30 - 16:30 in de avond open op afspraak
Zaterdag 08:30 - 16:30 in de avond open op afspraak
Zondag op afspraak
Adresgegevens
Adres Magnoliastraat 38, 2565 BZ
Plaats Den haag
Telefoon 0628 304 134
Website Bezoek website
Facebook http://www.facebook.com/magnoliacenter38