HypershiftersLab

Den haag

HypershiftersLab in Den haag

Stelt u persoonlijke aandacht, goede service en flexibiliteit op prijs? Dan bent u bij het Hypershifterslab bij het juiste adres!

Zoekt u een ruimte die speciaal is ingericht om slimmer te vergaderen, beter te brainstormen of sneller een nieuw project op te starten? Of om dieper en verder te denken zoals bijvoorbeeld bij een strategie sessie, het oplossen van een complex probleem of om nieuwe manieren te onderzoeken om slimmer te gaan werken (niet harder)? Onze ruimte is juist daarvoor ontworpen met slimme interactie systemen, een loungehoek, internet, heldere beamer, (loop)microfoons en een bar met een professioneel koffieapparaat (La Marzocco Linea 2 met paddles).

De prijs is inclusief een barista en een professionele facilitator van Connection of Minds die d.m.v. livemindmapping zorgt dat alles wat gezegd wordt direct wordt gevisualiseerd op een groot scherm zodat iedereen de rode draad kan vasthouden, elkaar makkelijker kan aanvullen en er sneller naar begrip en draagvlak toe kan worden gewerkt. Deze mindmap van uw bijeenkomst kan direct worden geprint op A4 of A3 formaat maar ook worden omgezet naar diverse type rapportages (verslag in word, actielijst, strokenplan, ideeënlijst, proces schema, besluitenlijst, etc.) of optioneel zelfs als een klikbare ‘mindmap website’ zodat de verworven inzichten en/of plannen snel via het intranet of internet via een email met link naar andere belanghebbenden verspreid kunnen worden.

Wilt u meer informatie neem dan contact via 070 7071355 of [email protected]

 

 

 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Modern, inspirerend
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 08.30 - 17.00
Dinsdag 08.30 - 17.00
Woensdag 08.30 - 17.00
Donderdag 08.30 - 17.00
Vrijdag 08.30 - 17.00
Zaterdag -
Zondag -
Adresgegevens
Adres Bazarstraat 3, 2518 AE
Plaats Den haag
Telefoon 0707071355
Website Bezoek website
Facebook