Grote Zaal (Koninklijk Instituut Van Ingenieurs KIVI NIRIA)

Den haag

Grote Zaal (Koninklijk Instituut Van Ingenieurs KIVI NIRIA) in Den haag

De Grote Zaal ligt in het achterhuis van het KIVI NIRIA gebouw op de begane grond aan de tuinzijde en biedt ruimte aan maximaal 80 personen. In de zaal bevinden zich meerdere grote tafels met comfortabele stoelen in een flexibele opstelling.

In het achterhuis, wat te bereiken is door de moderne/technisch ogende foyer, is onder andere de “onder architectuur (Amer Alhassan)” verbouwde grote zaal.

De Grote Zaal ligt in het achterhuis van het KIVI NIRIA gebouw op de begane grond aan de tuinzijde en biedt ruimte aan maximaal 80 personen. In de zaal bevinden zich meerdere grote tafels met comfortabele stoelen in een flexibele opstelling. Tevens is er een podium waarop bijv. een panel achter tafels kan plaatsnemen en is er een katheder. Er is een vaste beamer in de ruimte een een geluidsinstallatie. De ruimte heeft openslaande deuren naar de tuin.

Het monumentale voorpand van het KIVI NIRIA-gebouw en de Grote Zaal zijn door een ruime en moderne Foyer aan elkaar verbonden. De Foyer is dan ook een perfecte locatie voor een borrel na afloop van uw bijeenkomst.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen De ruimte is van alle gemakken voorzien (beamer, geluidsinstallatie). Catering wordt verzorgd in de aangrenzende foyer of op de bar achterin de Grote Zaal.
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Het is een moderne vergaderzaal met tafels en comfortabele stoelen. er zijn meerdere opstellingen mogelijk.
Toegankelijkheid De grote zaal ligt op de begane grond van het achterhuis van het kivi niria-gebouw en is slechts beperkt rolstoeltoegankelijk.
Parkeergelegenheid Er is betaald parkeren aan de gracht en in de tegenovergelegen parkeergarage malieveld.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 09:00 - 23:00 uur
Dinsdag 09:00 - 23:00 uur
Woensdag 09:00 - 23:00 uur
Donderdag 09:00 - 23:00 uur
Vrijdag 09:00 - 23:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Adresgegevens
Adres Prinsessegracht 23, 2514 AP
Plaats Den haag
Telefoon 070-3919890
Website Bezoek website
Facebook