Vergadercentrum Lange Voorhout

Den haag

Vergadercentrum Lange Voorhout in Den haag

Vergadercentrum Lange VoorhoutDe zaal die u zoekt!Congres, vergadering, (pers-)bijeenkomst of receptie? Wij hebben de juiste zaal voor u! Groot of klein, klassiek of modern, maar altijd van alle gemakken voorzien en in het hart van Den Haag.

Vergadercentrum Lange Voorhout
De zaal die u zoekt!

Congres, vergadering, (pers-)bijeenkomst of receptie? Wij hebben de juiste zaal voor u! Groot of klein, klassiek of modern, maar altijd van alle gemakken voorzien en in het hart van Den Haag.

Hebt u plannen voor een grote of kleine bijeenkomst? Onze 22 zalen bieden ruimte aan 8 tot meer dan 100 personen, van ronde tafel of theateropstelling tot staande receptie. Wilt u kunnen schorsen; subgroepen vormen? Kies dan voor een combinatie van verschillende zalen. Uw wensen staan centraal.

Al uw cateringwensen zijn bespreekbaar. Van basisvergaderarrangement tot aangeklede borrel. Lunch, een hapje tussendoor of diner na afloop? Italiaans, Indonesisch, biologisch of liever halal? Laat het ons weten en ervaar de persoonlijke dienstverlening van Vergadercentrum Lange Voorhout.

 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Congres- en vergaderlocaties
Aantal zalen
Voorzieningen Al uw cateringwensen zijn bespreekbaar. Van basisvergaderarrangement tot aangeklede borrel. Lunch, een hapje tussendoor of diner na afloop? Italiaans, Indonesisch, biologisch of liever halal? Laat het ons weten en ervaar de persoonlijke dienstverlening va
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Congres, vergadering, (pers-)bijeenkomst of receptie? wij hebben de juiste zaal voor u! groot of klein, klassiek of modern, maar altijd van alle gemakken voorzien en in het hart van den haag.
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid Het caop is gehuisvest aan het lange voorhout in het centrum van den haag, op loopafstand van station den haag cs en parkeergarage malieveld.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 08:00-24:00
Dinsdag 08:00-24:00
Woensdag 08:00-24:00
Donderdag 08:00-24:00
Vrijdag 08:00-24:00
Zaterdag 08:00-24:00
Zondag 08:00-24:00
Adresgegevens
Adres Lange voorhout 9-13, 2514 AE
Plaats Den haag
Telefoon 070-3765948
Website Bezoek website
Facebook