Orangerie

Den bosch

Orangerie in Den bosch

In het hart van ’s-Hertogenbosch midden tussen de sfeervolle winkelstraten, cafés en mooie grachten, staat de stijlvolle en betoverende Orangerie. Prachtige muurschilderingen en subtiele decoraties maken van de Orangerie, een hele bijzondere locatie. Of het nu om een congres, productpresentatie, diner, receptie of feest gaat, de Orangerie weet elk evenement op een spraakmakende en betoverende wijze tot een unieke beleving te maken.

De Orangerie heeft drie prachtige zalen in neogotische stijl, met ieder zijn unieke charme. Laat u betoveren door het machtige gewelf van de Orangerie Zaal, maak kennis met de uiterst stijlvolle Jeroen Bosch Zaal en voel de warmte en intimiteit van de Tuin der Lusten.


Orangerie Zaal

Laat u betoveren door de prachtige ambiance van de Orangerie Zaal, het paradepaardje van de Orangerie. Subtiele belichting van decor en meubilair brengt deze indrukwekkende ruimte tot leven.

Gegevens Orangerie Zaal
Oppervlakte: 680 m2
Aantal gasten: 35 tot 800


Tuin der lusten

In de catacomben van de Orangerie vindt u de Tuin der Lusten. Deze oude stookkelder straalt na 150 jaar nog steeds warmte uit. De stookoven en de kolen zijn vervangen door een sfeervolle bar en gedecoreerde tafels. Onder de karakteristieke lage gewelven kunnen maximaal 100 gasten genieten van intieme sferen. De Tuin der Lusten beschikt over een open serre met aansluitend terras, omringd door het prachtige stadspark ‘Jeroen Bosch’.

Gegevens Tuin der Lusten
Oppervlakte: 230 m2
Aantal gasten: 20 tot 100

 

Jeroen Bosch Zaal

De Jeroen Bosch Zaal kan het best omschreven worden als een bijzonder samenspel tussen moderne kunst en een klassieke omgeving. De neogotische stijl neemt u mee naar vervlogen tijden. De Jeroen Bosch Zaal beschikt over een vaste bar en is geschikt voor gezelschappen tot 75 gasten. Vanuit deze zaal heeft u zowel uitzicht op het stadspark als op het indrukwekkende middenschip van de voormalige kerk.

Gegevens Jeroen Bosch Zaal
Oppervlakte: 200 m2
Aantal gasten: 20 tot 75


Audiovisueel

De Orangerie biedt vele mogelijkheden om uw zakelijke bijeenkomst te ondersteunen met audiovisuele middelen. De Orangerie adviseert u graag over de uitgebreide mogelijkheden.

In de Orangerie is voldoende stroom aanwezig. Op twee plaatsen in de kerk (op het altaar en bij de ingang) zijn 63 A krachtstroomgroepen aangebracht. U kunt hier via de CEE norm een 63 A aansluiting aansluiten. Ook kunt u op beide plaatsen kiezen voor 2 x 32 A. Let wel: indien u 2 x 32 A verbruikt, functioneert de 63 A groep niet meer.
Speciaal voor licht- en geluidsbureau's hebben wij de stroomgroepen voor licht en geluid gesplitst. Voor geluid (uw PA-set) kunt u gebruik maken van de schone groep (32 A) ingebouwd in het versterkerrack. Uw licht haalt u vervolgens bij ons uit de 'muur'. Resultaat: Geen storing!! Het altaar is voor licht 1 x 65 A CEENORM en de ander is mogelijk te gebruiken afhankelijk van de catering afspraken.

In de Orangerie is een zeer geavanceerde geluidsinstallatie aanwezig. Deze installatie is volledig op maat gemaakt voor de Orangerie, reduceert galm en echo en bestaat uit de volgende componenten:
- 12 luidsprekers
- Versterkers
- Time corrector t.b.v. reductie, echo en galm
- Cd-speler
- MD-speler
- Mengtafel
- Limiter

Met dit systeem kunnen diverse soorten ontvangsten in de Orangerie op audiogebied worden ingevuld.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Trouwlocatie, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres St.-josephstraat 15a, 5211NH
Plaats Den bosch
Telefoon 073 6148701
Website Bezoek website
Facebook